Ga naar inhoud
Reisverzekering voor je reis naar Turkije
Reisverzekering voor je reis naar Turkije

Reisverzekering Turkije

Ga goed voorbereid op vakantie naar Turkije met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Uitgestrekte zandstranden, stralende zon, een rijke cultuur en geschiedenis: Turkije heeft veel te bieden als vakantiebestemming. Je kunt hier ook in de winter een heerlijke zonvakantie beleven. Zoek je juist een actieve vakantie in de winter? In Turkije kun je ook mooie wintersportvakanties beleven.

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Turkije?

Of je nu op het strand gaat zonnen of in de bergen gaat skiën: tijdens een vakantie kan er altijd wat gebeuren. Bijvoorbeeld dat je ziek wordt of je koffer kwijtraakt. Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in zulke situaties. Zo kun je met een gerust hart genieten van jouw vakantie.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een Univé-reisverzekering ben je verzekerd van hulp bij noodsituaties. Bijvoorbeeld als je in Turkije naar het ziekenhuis moet vanwege een ongeval. Ook krijg je een vergoeding voor extra reis- en verblijfskosten die je onverwachts moet maken. Bijvoorbeeld als je vlucht naar huis zo erg vertraagd is dat je een nacht extra in je hotel moet overnachten.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Turkije

Je bagage goed verzekerd

Stel: je landt in Turkije, en dan blijkt dat je koffer en de spullen daarin flink beschadigd zijn. Zulke schade kan flink in de kosten lopen. Met de aanvullende dekking Bagage en geld bij je reisverzekering ben je hiervoor verzekerd. Je krijgt dan een vergoeding bij schade of diefstal van je bagage op vakantie.

Wintersport in Turkije

Turkije heeft naast mooie stranden ook berggebieden, waar je 's winters heerlijk kunt skiën en snowboarden. Ga jij op wintersportvakantie in Turkije? Sluit dan wel de aanvullende wintersportdekking af bij je reisverzekering. Hiermee ben je volledig verzekerd tijdens je wintersportvakantie. Kosten voor bijvoorbeeld een gipsvlucht krijg je dan vergoed.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6