Ga naar inhoud

Zorgeloos van Portugal genieten met een reisverzekering

Op het strand genieten van de Portugese zon, heerlijk rondkijken in historische steden als Porto en Lissabon, een glas port heffen bij de zonsondergang: Portugal heeft als vakantieland veel te bieden. Als u naar Portugal reist, is het wel zo fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade. Sluit daarom voor uw vakantie een reisverzekering af. Zo gaat u zorgeloos op reis naar dit mooie mediterrane land. Wilt u op vakantie naar Portugal? Met een reisverzekering van Univé gaat u goed verzekerd op pad, zodat u optimaal geniet van uw vakantie. Daarbij heeft u de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak u naar Portugal reist. Ook is het mogelijk om bij uw reisverzekering verschillende aanvullende dekkingen af te sluiten.

Reisverzekering Portugal

Als u naar Portugal gaat, is het verstandig om voor vertrek een reisverzekering af te sluiten. Bent u van plan binnenkort op vakantie te gaan naar Portugal? Kies dan voor de Univé Kortlopende reisverzekering. Hiermee bent u verzekerd tegen schade voor uw aankomende reis. 

Als u vaker naar Portugal of andere landen binnen Europa reist, is de Univé Doorlopende reisverzekering de beste optie voor u. Deze reisverzekering hoeft u slechts één keer af te sluiten, en u bent gelijk verzekerd voor al uw reizen binnen Europa. 

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Wilt u extra goed verzekerd op reis? Vul uw reisverzekering dan aan met onze aanvullende dekkingen. Deze sluit u zelf snel en gemakkelijk af bij uw reisverzekering. Eén van de aanvullende dekkingen waarvoor u kunt kiezen is een Ongevallendekking. Met deze aanvullende dekking bent u goed verzekerd als u een ongeval krijgt tijdens uw vakantie in Portugal. U krijgt dan een bedrag uitgekeerd als u blijvend invalide raakt of overlijdt op reis. 

Wilt u naar Portugal reizen met uw eigen auto, motor, caravan of camper? Kies dan voor de aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen. Met deze dekking voorkomt u kosten voor bijvoorbeeld het slepen of repareren van uw voertuig als u pech krijgt langs de weg of naar een garage moet.  

Annuleringsverzekering bij uw reisverzekering

Stel, uw vakantie naar Portugal gaat onverhoopt niet door. Dan is het natuurlijk vervelend als u ook nog uw geld kwijt bent. Om verlies van uw geld te voorkomen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw reisverzekering voor Portugal. Dit moet u wel binnen 7 dagen na het boeken van uw reis naar Portugal doen. 

U heeft daarbij de keuze uit een kortlopende annuleringsverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering. Welke verzekering het beste bij u past, hangt ervan af hoe vaak u naar Portugal reist. Gaat u binnenkort een keer op vakantie naar Portugal? Kies dan voor de kortlopende annuleringsverzekering. Als u vaker naar Portugal of andere landen binnen Europa reist, past een doorlopende annuleringsverzekering het beste bij u. In één keer geregeld, altijd verzekerd. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vindt u hier.

Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.