Ga naar inhoud

Zorgeloos van Portugal genieten met een reisverzekering

Op het strand genieten van de Portugese zon, heerlijk rondkijken in historische steden als Porto en Lissabon, een glas port heffen bij de zonsondergang: Portugal heeft als vakantieland veel te bieden. Als je naar Portugal reist, is het wel zo fijn als je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade. Sluit daarom voor je vakantie een reisverzekering af. Zo gaat je zorgeloos op reis naar dit mooie mediterrane land. Wil je op vakantie naar Portugal? Met een reisverzekering van Univé ga je goed verzekerd op pad, zodat je optimaal geniet van je vakantie. Daarbij heb je de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak je naar Portugal reist. Ook is het mogelijk om bij je reisverzekering verschillende aanvullende dekkingen af te sluiten.

Reisverzekering Portugal

Als je naar Portugal gaat, is het verstandig om voor vertrek een reisverzekering af te sluiten. Ben je van plan binnenkort op vakantie te gaan naar Portugal? Kies dan voor de Univé Kortlopende reisverzekering. Hiermee ben je verzekerd tegen schade voor je aankomende reis. 

Als je vaker naar Portugal of andere landen binnen Europa reist, is de Univé Doorlopende reisverzekering de beste optie voor jou. Deze reisverzekering hoef je slechts één keer af te sluiten, en je bent gelijk verzekerd voor al je reizen binnen Europa. 

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Stel, je vakantie naar Portugal gaat onverhoopt niet door. Dan is het natuurlijk vervelend als je ook nog je geld kwijt bent. Om verlies van je geld te voorkomen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten bij je reisverzekering voor Portugal. Dit moet je wel binnen 7 dagen na het boeken van je reis naar Portugal doen. 

Je hebt daarbij de keuze uit een kortlopende annuleringsverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering. Welke verzekering het beste bij jou past, hangt ervan af hoe vaak je naar Portugal reist. Ga je binnenkort een keer op vakantie naar Portugal? Kies dan voor de kortlopende annuleringsverzekering. Als je vaker naar Portugal of andere landen binnen Europa reist, past een doorlopende annuleringsverzekering het beste bij je. In één keer geregeld, altijd verzekerd. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Bekijk de reisverzekering van populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar Amerika kies je een reisverzekering voor Amerika met werelddekking. Ga je naar Canada, Thailand of de rest van de wereld? Dan heb je ook een reisverzekering met werelddekking nodig.