Ga naar inhoud

Reisverzekering afsluiten voor vakantie naar Griekenland

In Griekenland zit u goed voor een ontspannen of juist actieve vakantie: de vele schitterende eilanden, bergketens en historische schatten bieden ruimte voor elke avonturier. Als u naar Griekenland gaat, wilt u natuurlijk geen zorgen hebben over eventuele schade: sluit daarom een reisverzekering af. Zo gaat u onbezorgd en goed verzekerd op vakantie. Wilt u het mooie Griekenland ontdekken? Kies dan voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak u naar Griekenland reist. U heeft ook de optie om uw reisverzekering uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen.

Reisverzekering Griekenland

Als u naar Griekenland wilt reizen, is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Bent u van plan om binnenkort op vakantie naar Griekenland te gaan? Sluit dan een kortlopende reisverzekering af. Met deze reisverzekering bent u goed verzekerd voor uw aankomende reis. 

Gaat u regelmatig op reis naar Griekenland of andere landen binnen Europa? Dan is voor u onze doorlopende reisverzekering het meest geschikt. Een doorlopende reisverzekering hoeft u maar één keer af te sluiten, terwijl u voor al uw reizen binnen Europa verzekerd bent. 

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Wilt u extra goed verzekerd op pad? Kies dan voor onze aanvullende dekkingen. Eén van de aanvullende dekkingen waaruit u de keuze heeft is een Ongevallendekking. Met deze aanvullende dekking bent u goed verzekerd als u een ongeval krijgt tijdens uw reis in Griekenland. U krijgt dan een bedrag uitgekeerd als u blijvend invalide raakt of overlijdt op vakantie. 

Ook kunt u kiezen voor de aanvullende dekking Medische kosten. Hiermee bent u verzekerd tegen onverwachte zorgkosten in het buitenland, als u bijvoorbeeld ernstig ziek wordt of een bot breekt.

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Stel, u moet uw reis naar Griekenland onverwachts annuleren, bijvoorbeeld omdat u ziek wordt. Dat is al vervelend, maar als u daarmee ook uw geld kwijt bent, komt daar een flinke domper bovenop. Voorkom verlies van uw geld bij het annuleren van uw vakantie door bij uw reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.  

Als u binnenkort eenmalig op vakantie naar Griekenland gaat, is het verstandig om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten bij uw reisverzekering. Daarmee bent u goed verzekerd als u uw aankomende reis moet annuleren. Indien u regelmatig naar Griekenland of andere landen binnen Europa reist, is het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering een goed idee. In één keer afgesloten, altijd goed verzekerd op reis. Let er wel op dat u een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van uw reis afsluit. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vindt u hier.

Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.