Ga naar inhoud

Reisverzekering afsluiten voor vakantie naar Griekenland

In Griekenland zit je goed voor een ontspannen of juist actieve vakantie: de vele schitterende eilanden, bergketens en historische schatten bieden ruimte voor elke avonturier. Als je naar Griekenland gaat, wil je natuurlijk geen zorgen hebben over eventuele schade: sluit daarom een reisverzekering af. Zo ga je onbezorgd en goed verzekerd op vakantie. Wil je het mooie Griekenland ontdekken? Kies dan voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak je naar Griekenland reist. Je hebt ook de optie om je reisverzekering uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen.

Reisverzekering Griekenland

Als je naar Griekenland wilt reizen, is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Ben je van plan om binnenkort op vakantie naar Griekenland te gaan? Sluit dan een kortlopende reisverzekering af. Met deze reisverzekering ben je goed verzekerd voor je aankomende reis. 

Ga je regelmatig op reis naar Griekenland of andere landen binnen Europa? Dan is onze doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor jou. Een doorlopende reisverzekering hoef je maar één keer af te sluiten, terwijl je voor al je reizen binnen Europa verzekerd bent. 

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering

Stel, je moet je reis naar Griekenland onverwachts annuleren, bijvoorbeeld omdat je ziek wordt. Dat is al vervelend, maar als je daarmee ook je geld kwijt bent, komt daar een flinke domper bovenop. Voorkom verlies van je geld bij het annuleren van je vakantie door bij je reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.  

Als je binnenkort eenmalig op vakantie naar Griekenland gaat, is het verstandig om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten bij je reisverzekering. Daarmee ben je goed verzekerd als je je aankomende reis moet annuleren. Indien je regelmatig naar Griekenland of andere landen binnen Europa reist, is het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering een goed idee. In één keer afgesloten, altijd goed verzekerd op reis. Let er wel op dat je een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van jd reis afsluit. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Bekijk de reisverzekering van enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Sluit voor een vakantie naar Amerika een reisverzekering voor Amerika met werelddekking af. Ook voor Canada, Thailand of de rest van de wereld kies je voor een reisverzekering met werelddekking.