Ga naar inhoud

Zorgeloos naar België met een reisverzekering

De ogen uitkijken in steden als Antwerpen en Brugge, genieten van Luikse wafels en echt Belgisch bier: België heeft veel te bieden voor een ontspannen vakantie. Daarbij is het wel zo prettig als u zonder zorgen op reis kunt: sluit daarom een reisverzekering af bij Univé. Met een reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, als u onverhoopt ziek wordt of een ongeval krijgt. Wilt u goed verzekerd op vakantie naar België? Bij Univé heeft u de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Dus of u nu eenmalig of vaker naar België reist, u bent goed verzekerd. Ook is het mogelijk om bij uw reisverzekering verschillende aanvullende dekkingen af te sluiten.

Reisverzekering België

Gaat u op vakantie naar België? Sluit dan een reisverzekering af. Als u binnenkort op vakantie gaat naar België, is een Univé Kortlopende reisverzekering de beste keuze voor u. Zo bent u goed verzekerd voor uw aankomende reis.  

Reist u regelmatig naar België of andere landen binnen Europa? Kies dan voor de Univé Doorlopende reisverzekering. Deze hoeft u slechts eenmalig af te sluiten, en u bent altijd verzekerd tegen schade op reis.  

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Voor extra zekerheid tijdens uw reis naar België heeft u de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Deze sluit u gemakkelijk en voordelig af bij uw reisverzekering. Bijvoorbeeld een Ongevallendekking: met deze aanvullende dekking bent u extra verzekerd als u een ernstig ongeval krijgt tijdens uw vakantie. U krijgt een bedrag uitgekeerd als u blijvend invalide raakt of overlijdt op reis.  

Reist u naar België met uw eigen auto, motor, caravan of camper? Dan is de aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen geschikt voor u. Met deze dekking voorkomt u kosten voor reparatie of slepen als u met uw voertuig stil komt te staan langs de weg of naar een garage moet.  

Annuleringsverzekering bij uw reisverzekering

Gaat uw reis naar België niet door vanwege onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld een ziek familielid? Het moeten annuleren van een vakantie is nooit leuk. U wilt natuurlijk voorkomen dat u ook nog uw geld voor bijvoorbeeld een hotelboeking verliest. Daarom is het verstandig om bij uw reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit moet u wel binnen 7 dagen na het boeken van uw reis doen. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Bij Univé kunt u zowel een kortlopende als doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Als u binnenkort op vakantie gaat naar België, past een kortlopende annuleringsverzekering het beste bij u.  

Indien u vaker naar België reist, is het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering verstandig. Deze verzekering hoeft u slechts eenmalig af te sluiten, en u bent altijd verzekerd als uw vakantie onverhoopt niet doorgaat. 

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vindt u hier.

Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.