Ga naar inhoud

Zorgeloos naar België met een reisverzekering

De ogen uitkijken in steden als Antwerpen en Brugge, genieten van Luikse wafels en echt Belgisch bier: België heeft veel te bieden voor een ontspannen vakantie. Daarbij is het wel zo prettig als je zonder zorgen op reis kunt: sluit daarom een reisverzekering af bij Univé. Met een reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten, als je onverhoopt ziek wordt of een ongeval krijgt. Wil je goed verzekerd op vakantie naar België? Bij Univé heb je de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Dus of je nu eenmalig of vaker naar België reist, je bent goed verzekerd. Ook is het mogelijk om bij je reisverzekering verschillende aanvullende dekkingen af te sluiten.

Reisverzekering België

Ga je op vakantie naar België? Sluit dan een reisverzekering af. Als je binnenkort op vakantie gaat naar België, is een Univé Kortlopende reisverzekering de beste keuze voor jou. Zo ben je goed verzekerd voor je aankomende reis.  

Reis je regelmatig naar België of andere landen binnen Europa? Kies dan voor de Univé Doorlopende reisverzekering. Deze hoef je slechts eenmalig af te sluiten, en je bent altijd verzekerd tegen schade op reis.  

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Gaat je reis naar België niet door vanwege onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld een ziek familielid? Het moeten annuleren van een vakantie is nooit leuk. Je wil natuurlijk voorkomen dat je ook nog je geld voor bijvoorbeeld een hotelboeking verliest. Daarom is het verstandig om bij je reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit moet je wel binnen 7 dagen na het boeken van je reis doen. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Bij Univé kun je zowel een kortlopende als doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Als je binnenkort op vakantie gaat naar België, past een kortlopende annuleringsverzekering het beste bij je.  

Indien je vaker naar België reist, is het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering verstandig. Deze verzekering hoef je slechts eenmalig af te sluiten, en je bent altijd verzekerd als je vakantie onverhoopt niet doorgaat. 

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kies je dus voor de werelddekking.