Ga naar inhoud

Online apotheek

Met de online apotheek regelt u alles voor uw medicijnen in een handige app. Zo heeft u altijd overzicht rondom uw medicijnen en bespaart u tijd en kosten. De online apotheek bezorgt uw medicijnen standaard gratis, op een door u gekozen adres. Ook kunt u bijvoorbeeld het bezorgmoment van uw medicijnen aanpassen of een vraag stellen via de app. 

Univé werkt samen met 2 online apotheken: Nationale Apotheek en MedApp. Overstappen naar 1 van de online apotheken kan heel eenvoudig met onze gratis overstapservice. 

 • 1

  Kies hieronder de online apotheek die bij u past

  Univé werkt samen met twee online apotheken: MedApp en Nationale Apotheek. Via de online apotheek kunt u hetzelfde merk medicijnen gebruiken als dat u nu gebruikt.

 • 2

  Meld u aan via de website of app van de online apotheek

  Als u zich aanmeldt voor de online apotheek, maakt u automatisch gebruik van de gratis overstapservice. Uw huidige apotheek wordt dus geïnformeerd over uw overstap, hier hoeft u niets voor te doen.

 • 3

  De online apotheek neemt contact met u op

  Vervolgens neemt de online apotheek contact met u op om kennis te maken. Heeft u vragen? Dan kunt u deze tijdens dit gesprek ook stellen. Ook kunt u het bijvoorbeeld aangeven als andere gezinsleden ook gebruik willen maken van de online apotheek.

 • 4

  De online apotheek regelt wat nodig is met uw huisarts en apotheek

  Na dit gesprek neemt de online apotheek contact op met uw huisarts of zorgverlener die de medicijnen voorschrijft. De online apotheek vraagt uw recepten op en laat uw apotheek en huisarts weten dat u bent overgestapt.

 • 5

  Geregeld! Uw medicijnen worden gratis thuisbezorgd

  Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij de online apotheek. 

Kies uw online apotheek

Wij werken samen met 2 online apotheken. Nationale Apotheek en MedApp. Hieronder ziet u de verschillen tussen deze twee online apotheken. Zo kunt u eenvoudig kiezen voor de online apotheek die het beste bij uw situatie en wensen past.

Nationale ApotheekMedApp
Medicijnen bestellen, wijzigen of herhalenjaja
Begeleiding bij medicijngebruikjaja
Slimme herhaalservicejaja
Medicijnroljaja
Digitaal medicijnoverzicht en voorraadbeheerjaja
Tips en nieuws over uw medicijnen in de appneeja
Medicijnwekker en innameschemaneeja
Anticonceptie pilservicejanee
Medicijn aanvragen via foto van etiketjanee
Toegang delen (bijv. partner, kind of mantelzorger)janee
ContactmogelijkhedenTelefoon, mail en chatTelefoon en mail
Bereikbaarheid

ma t/m vr: 08:00 - 18:00 uur, di en do tot 20:00 uur

za: 10:00 - 14:00uur

ma t/m vr: 08:00 - 18:00 uur, do tot 21:00 uur

Aanmelden bij de online apotheek

Nationale Apotheek

Nationale Apotheek gelooft dat het regelen van medicijnen persoonlijker, sneller en beter kan. Nationale Apotheek automatiseert processen en houdt daarmee tijd over voor u.

Aanmelden

MedApp

Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. MedApp helpt om uw leven met medicijnen makkelijker te maken.

Aanmelden