Ga naar inhoud

Zorg op Reis: vanaf € 3,28 per maand

Verwacht u geen reguliere zorg nodig te hebben, zoals behandelingen bij een fysiotherapeut? En kiest u daarom niet voor een aanvullende zorgverzekering Goed, Beter of Best? Dan is Zorg op Reis een goede aanvulling op uw basisverzekering.

Met alleen een basisverzekering zorg bent u namelijk niet altijd volledig verzekerd voor spoedeisende medische kosten in het buitenland. De basisverzekering vergoedt zorgkosten in het buitenland tot het bedrag dat de behandeling in Nederland kost. En in veel landen, ook in Europa, is de zorg duurder dan in Nederland.

Met Zorg op Reis heeft u een doorlopende reisverzekering die zorgkosten vergoedt als u tijdens uw reis in het buitenland onverwacht spoedeisende medische hulp nodig heeft. Zorg op Reis vergoedt ook, indien nodig, uw terugreis naar Nederland. Een hele geruststelling en dat voor een lage premie.

Voordelen van Zorg op Reis

  • Vergoeding voor onverwachte medische kosten tijdens vakanties in het buitenland
  • Tijdens uw reis 24/7 hulp van de Univé Alarmcentrale
  • Overal ter wereld verzekerd tijdens uw reizen
  • Vergoeding voor medische noodzakelijke terugreis
  • Het hele jaar door verzekerd voor een lage maandpremie
  • Zorg op Reis is de doorlopende reisverzekering van Univé, inclusief de dekkingen Medische kosten en Hulp en vervoer

Uw premie per maand

1 volwassene

€ 3,28

1 volwassene + kind(eren) vanaf 5 jaar

€ 5,15

2 volwassenen

€ 5,15

2 volwassenen + kind(eren) vanaf 5 jaar

€ 6,25

Kinderen tot en met 4 jaarGratis

Heeft u al een zorgverzekering bij Univé?

U kunt dan een losse doorlopende reisverzekering afsluiten voor uw Zorg op Reis. Kies in ieder geval voor de dekkingen Medische kosten en Hulp en vervoer.

Naar de doorlopende reisverzekering

Heeft u nog geen zorgverzekering bij Univé?

U kunt de dekking Zorg op Reis meteen kiezen tijdens het afsluiten van uw zorgverzekering. Onder de aanvullende zorgverzekeringen ziet u Zorg op Reis.

Kies Zorg op Reis

Goed om te weten

Doorlopende reisverzekering

Met Zorg op Reis sluit u een doorlopende reisverzekering met de dekkingen Medische kosten en Hulp en vervoer af.

Maximale reisduur 60 dagen

U bent standaard verzekerd voor vakanties van maximaal 60 dagen achter elkaar. U kunt dit later uitbreiden naar 180 dagen.

Vakantiehulp

Gratis gebruik van de Vakantiehulp met tips, hulp bij het zoeken naar een ziekenhuis en een 24/7 bereikbare Nederlandse vakantiedokter.

Welke reizen zijn wel verzekerd?

De vergoedingen uit Zorg op Reis gelden voor reizen in het buitenland met als doel vakantie, stage en het doen van vrijwilligerswerk.

Welke reizen zijn niet verzekerd?

Zakenreizen en wintersporten zijn niet standaard meeverzekerd. U kunt dit later toevoegen. Medische reizen of werken in het buitenland is nooit verzekerd.

Wat is verder niet verzekerd?

Bagage is niet standaard meeverzekerd. Deze dekking kunt u later toevoegen aan uw doorlopende reisverzekering in Mijn Univé. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld wintersport.