Ga naar inhoud

Aanvullende verzekeringen bij Zorg Select

Meer zekerheid naast uw Univé Zorg Select polis? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of tandartskosten? Bekijk onze aanvullende zorgverzekeringen.

Budgetpakket

Wilt u zich alleen verzekeren voor zorg die u echt nodig heeft? Kies dan één van onderstaande budget pakketten. Hierin zijn alleen fysiotherapie en preventie, eventueel aangevuld met tandartskosten opgenomen. Kinderen tot 18 jaar zijn hierin gratis meeverzekerd. 

Zorg Budget Pakket

Extra zekerheid bovenop uw basisverzekering.

  • 4 fysiotherapiebehandelingen
  • € 75 preventiebudget
  • Geen vergoeding voor tandheelkundige hulp

Bekijk alle vergoedingen

Zorg Budget Plus Pakket

Een uitbreiding op het Zorg Budget Pakket.

  • 6 fysiotherapiebehandelingen
  • € 75 preventiebudget
  • 75% vergoeding voor tandheelkundige hulp tot € 250

Bekijk alle vergoedingen

Zorg Pech pakket

Verwacht u geen zorg nodig te hebben en kiest u daarom niet voor een aanvullende zorgverzekering? Maar wilt u zich wel verzekeren voor onverwachte (zorg)kosten na een ongeval? Kies dan voor één of meerdere verzekeringen uit ons Zorg Pech pakket.  

Hulp op Reis

Met alleen een basis zorgverzekering bent u niet altijd volledig verzekerd voor medische kosten in het buitenland. Hulp op Reis is een doorlopende reisverzekering die noodgevallen en extra zorgkosten in het buitenland vergoedt. Ook tijdens wintersport.

Meer over Hulp op Reis

Hulp na Ongeval

Bent u na een ongeval tijdelijk beperkt in uw functioneren? Hulp na Ongeval helpt u onder andere met het regelen en het vergoeden van een tijdelijke huishoudelijke hulp, kinderoppas of een hondenuitlaatservice. Totdat u er zelf weer klaar voor bent.

Meer over Hulp na Ongeval

Hulp na Tandongeval

U heeft een goed gebit en verwacht geen hoge tandartskosten. Maar een ongeluk waarbij uw gebit beschadigd raakt, kan snel flink in de papieren lopen. Met Hulp na Tandongeval bent u voor tandartskosten ontstaan door een ongeval tot € 10.000 verzekerd.

Meer over Hulp na Tandongeval

Uitgebreidere aanvullende verzekeringen

Op zoek naar een aanvullende verzekering met meer vergoedingen zoals kraamzorg, alternatieve geneeswijzen of een bril? Misschien is onze Aanvullend Beter dan iets voor u. Let op: u kunt deze alleen in combinatie met een Univé Zorg Basis, Geregeld of Vrij basisverzekering afsluiten.

Bekijk de uitgebreidere aanvullende verzekeringen