Ga naar inhoud

Korting woonverzekering

Als je ergens woont, is het belangrijk om over de juiste woonverzekeringen te beschikken. Maar daar wil je het liefste zo min mogelijk voor betalen. Met korting een woonverzekering afsluiten is dan prettig om te doen. Maar waar vind je nu de juiste woonverzekeringen voor jouw situatie waarbij je ook nog eens profiteert van een mooie korting? Bij Univé kun je profiteren tot maximaal 10% korting op je complete verzekeringspakket. 

Zo geven wij korting op je woonverzekering 

Heb je meerdere schadeverzekeringen bij Univé afgesloten? Dan krijg je korting op het gehele pakket. Voor bijna iedere verzekering van Univé krijg je namelijk 1% korting op de totale premie. Je voordeel kan zo oplopen tot 10% en deze wordt automatisch in je premiebedrag verrekend. Wil je meer weten over pakketkorting van Univé? Vul dan onze handige berekentool in en zie meteen hoe hoog de korting op je woonverzekering is. 

Woonverzekering met korting: de opstalverzekering 

Met een opstalverzekering verzeker je schade die kan optreden aan je woning zelf. Je moet dan denken aan alles dat vastzit in of aan je woning. Zoals ingebouwde keukenapparatuur, de cv-installatie en de leidingen in je huis. Sluit je hierbij ook meteen een inboedelverzekering af, dan profiteer je al direct van 2% korting. 

Korting op je woonverzekering: de inboedelverzekering 

Met het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle losse spullen in huis. Dit zijn bijvoorbeeld je meubels, serviesgoed en kleding. Maar vergeet ook zeker je huisdieren of diefstalgevoelige inboedel (zoals sieraden en elektronica) niet. Het valt allemaal onder je inboedel die verzekerd is. Wil je precies weten wat er allemaal gedekt is bij een inboedelverzekering van Univé? Lees dan meer over de voorwaarden bij onze inboedelverzekering. Voeg bovendien nog meer verzekeringen van Univé aan je pakket toe om optimaal te profiteren van onze pakketkorting. Krijg korting op je inboedelverzekering, door meerdere verzekeringen bij Univé af te sluiten. 

Premie berekenen woonverzekering met korting 

Ben je benieuwd naar hoeveel premie je per maand moet betalen als je bij Univé een inboedel- en/of opstalverzekering afsluit? Vul dan onze online rekentool in en ontdek het premiebedrag. Het invullen van de tool is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. En onthoud: hoe meer schadeverzekeringen van Univé je afsluit, hoe hoger je korting wordt. 

Premie berekenen inboedelverzekeringPremie berekenen opstalverzekering