Ga naar inhoud

Naar Spanje? Sluit een reisverzekering af

Heerlijk zonnebaden aan de costa's, smakelijke tapas eten en cultuur snuiven in steden als Barcelona of Madrid: in Spanje zit je goed voor een ontspannen vakantie. Daarbij is het wel zo prettig als je zorgeloos op reis kunt. Sluit daarom een reisverzekering af voordat je op reis gaat naar Spanje. Zo ben je volledig verzekerd voor schade tijdens je vakantie, bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval.

Bij Univé sluit je in enkele klikken een kortlopende of doorlopende reisverzekering af. Je kunt er ook voor kiezen om bij je reisverzekering nog aanvullende dekkingen af te sluiten. 

Reisverzekering Spanje 

Als je binnenkort naar Spanje gaat voor een heerlijke vakantie, is het verstandig om een Univé Kortlopende reisverzekering af te sluiten. Zo ben je goed verzekerd tegen schade tijdens jouw aankomende reis, bijvoorbeeld als je ziek wordt of je spullen kwijtraakt.  

Reis je vaker naar Spanje of andere landen binnen Europa? Sluit dan een Univé Doorlopende reisverzekering af. Eén keer afsluiten, altijd verzekerd op reis.  

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Stel, je reis naar Spanje gaat onverhoopt niet door vanwege onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld het overlijden van een familielid. Dat is al een erg nare situatie. Als je daarnaast ook nog al je geld voor bijvoorbeeld een hotelboeking kwijt bent, komt daar een flinke domper bovenop. Kies daarom voor een annuleringsverzekering: zo ben je verzekerd tegen het verlies van je geld voor boekingen als je reis op het laatste moment niet doorgaat. Je dient een annuleringsverzekering binnen 7 dagen van het boeken van je reis af te sluiten. 

Ga je binnenkort naar Spanje? Dan is een kortlopende annuleringsverzekering voor jou de beste optie. Als je vaker naar Spanje of andere landen binnen Europa reist, is het verstandig om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Bekijk de reisverzekering van populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Kies bijvoorbeeld voor een reis naar Amerika voor een reisverzekering voor Amerika met werelddekking. Werelddekking heb je ook nodig als je op reis gaat naar Canada, Thailand of de rest van de wereld.