Ga naar inhoud
Man en kind met de auto op wintersportvakantie
Man en kind met de auto op wintersportvakantie

Reisverzekering Noorwegen

Ga je binnenkort op reis naar Noorwegen? Doe het goed voorbereid met een reisverzekering van Univé.

Sluit je reisverzekering af

Als je enthousiast wordt van mooie berglandschappen, uitgestrekte dennenbossen en hoge fjorden, is Noorwegen de bestemming voor jou. Je kunt hier prachtige fiets- en wandeltochten maken in de zomer, en heerlijk skiën en snowboarden in de winter. Houd je van actieve, avontuurlijke vakanties? Dan is Noorwegen zeker een plek waar je een keer geweest moet zijn.

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Noorwegen?

Een reisverzekering betekent een zeker gevoel op vakantie. Hiermee kun je namelijk rekenen op hulp in vervelende situaties. Bijvoorbeeld wanneer je ziek wordt tijdens je reis. Zo geniet jij onbezorgd van het prachtige Noorwegen.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in noodgevallen. Denk aan een ongeval tijdens een fietstocht, waardoor je naar het ziekenhuis moet. Ook krijg je een vergoeding als je extra reis- en verblijfskosten moet maken. Bijvoorbeeld als je een dag extra in Noorwegen moet blijven vanwege vertraging van je vlucht naar huis.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Noorwegen

Wintersport in Noorwegen

Met hoge bergen en een koud klimaat is Noorwegen de perfecte bestemming voor wintersport. Tijdens een ski- of snowboardvakantie in dit land heb je altijd schitterend uitzicht over uitgestrekte dennenbossen en besneeuwde bergpieken. Ook kun je in Noorwegen heerlijk langlaufen. 

Je bagage verzekerd in Noorwegen

Tijdens een vakantie is het natuurlijk erg vervelend als je bagage schade oploopt. Daarom is het handig om de aanvullende dekking Bagage af te sluiten bij je reisverzekering voor Noorwegen. Dan krijg je een vergoeding als je bagage beschadigd raakt of gestolen wordt.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6