Ga naar inhoud
Twee vrouwen die kameel rijden in Marokko tijdens hun reis
Twee vrouwen die kameel rijden in Marokko tijdens hun reis

Reisverzekering Marokko

Ga goed voorbereid op reis naar Marokko met een reisverzekering van Univé.

Sluit je reisverzekering af

Marokko is een land waar je op allerlei manieren een unieke vakantie kunt beleven. Je kunt tijdens een mooie stedentrip steden als Marrakech en Fez verkennen, met hun middeleeuwse moskeeën en paleizen. Of je kunt een kamelentocht maken door de Sahara en het Marokkaanse landschap bewonderen. Omdat Marokko een lange kustlijn heeft, kun je hier ook genieten van een heerlijke strandvakantie. 

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Marokko?

Tijdens je vakantie in Marokko kan het gebeuren dat er iets misgaat. Bijvoorbeeld dat je naar het ziekenhuis moet vanwege een ongeval. In zo'n situatie is het wel fijn als je verzekerd bent van hulp. Met een reisverzekering is hulp nooit ver weg, en je hoeft hier geen hoge kosten voor te maken.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een Univé-reisverzekering ben je verzekerd van hulp bij noodgevallen. Bijvoorbeeld als na je vlucht blijkt dat je bagage verdwenen is. Daarnaast krijg je een vergoeding als je onverwacht extra reis- of verblijfskosten moet maken. Bijvoorbeeld als je langer in Marokko moet blijven omdat je ziek wordt.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Marokko

De Noord-Afrikaanse zon

Marokko ligt vlakbij de evenaar, en heeft daarom een erg warm en zonnig klimaat. Het is belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn. Draag bijvoorbeeld altijd een flesje water bij je, en gebruik dagelijks zonnebrandcreme.

Je bagage verzekerd in Marokko

Het is wel zo fijn als je bagage op vakantie goed verzekerd is. Dit regel je gemakkelijk door de aanvullende dekking Bagage en geld af te sluiten bij je reisverzekering. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten als je spullen beschadigd raken of gestolen worden. 

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6