Ga naar inhoud

Samen in Steenwijk

Zekerheid mét oog voor elkaar.

6 oktober 2020

Laat je uitdagen!

Scoutingvereniging Johan van den Kornputgroep uit Steenwijk is een scoutinggroep, die openstaat voor alle stromingen binnen de samenleving. Scouting is voor kinderen vanaf 5 jaar. Samen spelen, leren en avonturen beleven! 

30 september 2020

Vooral veel klimmen en het wordt denk ik wel heel zwaar!

In voorbereiding op het Univé NK Mountainbike Jeugd op 3 oktober 2020 namen we een kijkje bij een van de trainingen van MTB vereniging Havelte.

13 juli 2020

Mountainbiken met oog voor de omgeving

De Mountainbikevereniging Havelte e.o. is op 6 februari 1998 opgericht door een groep enthousiaste bikers. De gedachte hierbij was dat men een goede gesprekspartner zou willen zijn voor landeigenaren met wie men graag wilde onderhandelen over de aanleg van een vaste mountainbike route in de omgeving van Havelte. Tevens waren er allerlei ideeën om o.a. de jeugd te gaan stimuleren en één keer in het jaar een MTB-wedstrijd te organiseren.

3 september 2019

Demonstraties en zelf voetballen op het voetbalplein

Ieder jaar vindt in Steenwijk het Uitfestival Kopje Cultuur weer plaats. Dit festival neemt je mee in de cultuur van de Kop van Overijssel en ver daarbuiten. Overal in de stad barst het dan van de activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans en unieke acts. Ook Univé Noord-Nederland was deze editie erbij met het Univé Voetbalplein voor de Univé winkel aan de Oosterstraat.

29 augustus 2019

Monkey Funky Run bijzondere beleving

Een vette obstacle run met meer dan 40 hindernissen, groter, stoerder, zwaarder, sensationele en vooral met meer fun dan dat je ooit gehad hebt. Deze belofte maakt de organisatie meer dan waar.

28 maart 2019

Hindernissen overwinnen door modder, zand en water

Op zaterdag 20 april 2019 vond de Mudrun ‘Boer en Burger’ plaats. Studenten van de opleiding Veehouderij van Terra Meppel organiseerden met Regioleren deze mudrun bij De Maargies Hoeve B.V. te Kallenkote vanuit de achterliggende gedachte de kloof tussen boer en burger te verkleinen.

17 januari 2019

Kolonieloop: welkom toen, welkom nu

De Kolonieloop wordt ieder jaar in het hartje van Frederiksoord georganiseerd. Het prachtige, afwisselende parcours van 2,5, 5, 10 en 21,1 km zal voor deelnemers ook een uitdaging zijn, daar delen van het parcours onverhard zijn. Voldoende variatie én voor ieder wat wils. 

14 januari 2019

Spanning, avontuur en uithoudingsvermogen in de nacht

De Wampex Vledder 2020 is weer achter de rug. De meeste teams hebben deze Wampex goed uitgelopen. De Winnaar van de Wampex 2020 is het team ‘de Samenwerking B.V. uit Elsloo (Fr.) met een totaaltijd van 8 uur en 40 minuten.

Contact met Univé Steenwijk

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak