Ga naar inhoud

Samen in Steenwijk

Zekerheid mét oog voor elkaar.

24 april 2020

Iedereen dobbert in zijn eigen corona-schuitje .....

“We zitten allemaal in hetzelfde schuitje!” Ik hoor het om me heen en denk er het mijne van. Want niet ieder schuitje is hetzelfde. Het ene schuitje is wat sterker dan het andere, zal ik maar zeggen en daarmee ziet het er voor iedereen anders uit.

23 april 2020

In afwachting

Vandaag lijkt een gewone dag, zoals het “nieuwe normaal” er nu uit ziet. Oudste leukerd krijgt boven online les met de hele klas, jongste leukerd zit met een gezicht als een oorwurm tegenover me aan het rekenwerk. Want niet blij met de strenge thuis-juf. Thuis-juf zelf probeert vooral moeder te blijven in plaats van juf. En ik probeer ook mijn eigen werk te doen, zoals de meeste dinsdagem achter de laptop, bezig met de planning van social media, bijwerken van mijn website en mailen..

7 april 2020

Ik ben mama, juf en collega

Ons gezin bestaat uit 3 personen. Bert en ik werken allebei bij Univé Noord-Nederland en Mart onze zoon van 10 jaar zit in groep 7. De vierde thuiswerk-huisschoolweek is inmiddels aangebroken. We komen alle drie wat meer in ons ritme.

6 april 2020

Buurtwerk in coronatijd!

Mijn naam is Paula. Ik ben buurtwerker en samen met mijn collega’s zijn we vanuit drie teams actief vanuit welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop in heel Steenwijkerland.

31 maart 2020

Online vs. offline.. wat te doen in crisistijd?

Heb jij dat nu ook? In deze bizarre tijd stroomt m’n inbox vol met super creatief nieuw online aanbod. Ik lees het met bewondering, wat een inventiviteit! Alleen.. (sorry collega- zp’ers) heb ik er nu even geen behoefte aan.

25 maart 2020

1000 km wandelen in 2020!

Op 1 januari 2020 heb ik een doel gesteld: 1000 km wandelen in 2020!

7 november 2019

Mantelzorg kan zomaar op je pad komen

Ieder jaar wordt de dag van de Mantelzorg in Steenwijkerland georganiseerd voor mensen die zorgen voor een naaste! Een dag waarop zij een extra fijne dag mogen beleven. Al een aantal jaar is dit georganiseerd in de evenementenhal in de Meenthe in Steenwijk.

Contact met Univé Steenwijk

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak