Ga naar inhoud

Samen in Stad Groningen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

4 mei 2023Met elkaar

Bewoners Vinkhuizen en Kostverloren op bezoek in Frederiksoord

Ludwig Trieling – inwoner van Vinkhuizen en voorzitter van stichting aaltied goud(vink) - had het idee om met senioren uit de buurt op pad te gaan naar Frederiksoord, om hen zo een leuke en ontspannen dag te bezorgen. En dat werd het zeker, mede dankzij het heerlijke weer en gevarieerde programma.

3 april 2023Met elkaar

Drs. Vijfje Groningen haalt €3000 op voor KWF

G.S.F.V. Drs. Vijfje - een zaalvoetbalvereniging voor studenten - in Groningen heeft zich verschillende dagen ingezet om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Zo haalden ze €3000,- op voor het goede doel! 

28 november 2022Met elkaar

Met vereende krachten zwerfafval opruimen

‘Nee, dat is mijn blikje’, twee lachende jongemannen en een meisje gehuld in een hesje en een grijpstok gaan een duel aan om een platgereden blikje op het parkeerterrein bij winkelcentrum Vinkhuizen.

27 november 2022Met elkaar

Tuindersvereniging pakt flink uit op Burendag

Op 24 september 2022 was tijdens de jaarlijkse Burendag bij Volkstuinvereniging Vinkhuizen ruimte voor rondleidingen, knutselen met de jeugd gebruikmakend van materialen uit de tuinen.

21 november 2022Met elkaar

Een winterbuffet koken voor ouders van zieke kinderen

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

4 oktober 2022Met elkaar

Soms gebeurt er teveel in een jaar

'Soms neemt het leven ineens een grootse wending en staat alles wat zo vertrouwd was ineens op losse schroeven. Dat gebeurde met ons gezin in de zomer van 2021. Onze vader (op dat moment 72 jaar) werd ziek.

27 september 2022Met elkaar

Vrijwilligers maken Vinkhuizen schoon

Zij verzamelden zich woensdagmiddag 21 september 2022 bij multifunctioneel centrum Magma om 15.00 uur om weer zwerfvuil op te ruimen in de wijk.

22 september 2022Met elkaar

Heerlijk een dagje uitwaaien

Wij maakten 23 september 2022 samen met een groep deelnemers uit Kostverloren en Vinkhuizen een busreis naar Zoutkamp. Vanuit dit dorp namen we de boot naar het eiland.

Contact met Univé Groningen

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak