Ga naar inhoud

Samen in Stad Groningen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

31 mei 2023Gezondheid

“We hebben samen gelachen en gehuild”

Nadat haar dochter Angela veel te vroeg werd geboren, ervaarde Erika Broekema – Regiocoördinator bij Univé Noord-Nederland – de enorme betrokkenheid op de kraamafdeling van het UMCG.

31 mei 2022Gezondheid

Leerzame cursus kinder-EHBO in Groningen

Een cursus kinder-EHBO werd maandagavond 23 mei 2022 gegeven op ons kantoor aan de Zonnelaan in Groningen.

2 mei 2022Gezondheid

Genieten van de zon? Bescherm jezelf!

De terrassen zitten weer vol en de buitenbaden zijn weer open. Dat kan maar één ding betekenen: de zon schijnt! En hoe lekker dat ook is, soms genieten we er iets te veel van.

15 november 2021Gezondheid

Ook Beijumers weten hoe je een AED bedient

Afgelopen jaar hebben wij een aantal mooie AED-workshops (Automatische Externe Defibrillator, een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand) mogen organiseren in de stad. 

8 november 2021Gezondheid

Leerzame AED-cursus in Korrewegwijk

In Groningen vond donderdagavond 4 november 2021 een AED-cursus (Automatische Externe Defibrillator, een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand) plaats.

24 december 2020Gezondheid

Buitenplek voor IC- en terminale patiënten

Voor patiënten op de Intensive Care of patiënten die binnenkort in het ziekenhuis komen te overlijden, is het fijn zijn om (nog) een keer naar buiten te gaan.

9 juni 2020Gezondheid

Energie opdoen en jezelf sterker maken

Lammert Huitema (Groningen 19 juni 1961) is een Nederlands voormalig schaatser en wielrenner. Hij werd drie keer Nederlands kampioen op kunstijs (1993, 1994, 1996) en in 1994 tevens op natuurijs op de marathon.

4 juni 2020Gezondheid

Doe je eigen ding en blijf fit!

Romano Hummel is succesvol grasbaancoureur. Hij is wereldkampioen geworden in de 125cc en 250cc en maar liefst negen keer Nederlands kampioen in verschillende klassen.

26 mei 2020Gezondheid

Voice from Groningen

Rolf is speaker van meer dan 90 hardloopwedstrijden in het jaar, zowel nationaal als regionaal. Dit jaar is er een streep gezet door de Run van Winschoten die met dit jaar als hoofdonderdeel WK 100 km.

Contact met Univé Groningen

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak