Ga naar inhoud

Samen in Stad Groningen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

5 mei 2023Ledenorganisatie

Univé Noord-Nederland: Met elkaar sinds 1794

Elke dag en door weer en wind bestiert Geert Reinders zijn twee veehouderijen in Winsum. Tot het op een dag goed misgaat. Eén van de boerderijen brandt tot de grond toe af. Het zet hem aan het denken: één boerderij zien afbranden is al een nachtmerrie, maar wat als hij geen tweede boerderij had gehad? Met zoveel schade en geen inkomsten was zijn probleem dan nog groter geweest.

2 februari 2021Ledenorganisatie

Met elkaar, voor elkaar

Hoewel er veel verdrietige dingen gebeuren tijdens de coronacrisis, laten mensen ook grote saamhorigheid zien. Activiteiten die mooie verhalen opleveren en na deze periode nog lang van waarde zijn.

29 oktober 2020Ledenorganisatie

Wat betekenen deze verzekeringstermen?

Naturapolis? Opstalverzekering? Volledig casco? Verzekeringstermen die veel voorkomen maar waar veel mensen totaal niets van begrijpen. Weet jij wel wat het betekent?

13 juli 2020Ledenorganisatie

Maatschappelijk gezien spreekt vooral het coöperatieve mij aan

‘Daarom heb me gekandideerd als ledenraadslid van Univé. Ik was al klant vanaf mijn 17de en leren hoe de ledenparticipatie in elkaar steekt, boeit mij enorm.’

Contact met Univé Groningen

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak