Ga naar inhoud

Samen in Stad Groningen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

31 mei 2023Gezondheid

“We hebben samen gelachen en gehuild”

Nadat haar dochter Angela veel te vroeg werd geboren, ervaarde Erika Broekema – Regiocoördinator bij Univé Noord-Nederland – de enorme betrokkenheid op de kraamafdeling van het UMCG. Daarom koos ze ervoor om met haar Persoonlijk Sponsorbudget de medewerkers te bedanken.

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

12 mei 2023Supporter van sport

Framerunnen als een bloem die begint te bloeien….

Twee jaar geleden begon Groningen Atletiek (GA) met framerunning. Een running frame is een op maat gemaakte loopfiets met een borststeun en drie wielen, één voor en twee aan de zijkanten. Een framerunner bestuurt het running frame met het stuur boven het voorste wiel. Piet Rabbeljee van Groningen Atletiek blikt terug

4 mei 2023Met elkaar

Bewoners Vinkhuizen en Kostverloren op bezoek in Frederiksoord

Ludwig Trieling – inwoner van Vinkhuizen en voorzitter van stichting aaltied goud(vink) - had het idee om met senioren uit de buurt op pad te gaan naar Frederiksoord, om hen zo een leuke en ontspannen dag te bezorgen. En dat werd het zeker, mede dankzij het heerlijke weer en gevarieerde programma.

20 april 2023Supporter van sport

Met Univé als shirtsponsor strijdt JO17-3 voor het kampioenschap

Sinds dit seizoen speelt JO17-3 van FC Lewenborg uit Groningen met Univé prominent op de rug. De shirtsponsoring is mogelijk dankzij het Persoonlijk Sponsorbudget van Annelies Bult, projectmanagementondersteuner bij Univé Noord-Nederland.

20 april 2023Supporter van sport

Dromen over het Nederlands Elftal

Ze tekenden dit jaar allebei hun eerste officiële contract bij FC Groningen: Jens Schraven (19) uit Tolbert en Fofin Turay (18) uit Groningen. De twee voetballers van FC Groningen onder 21 dromen van voetballen in Spanje of Engeland en uitkomen voor het Nederlands Elftal. Onze jeugdreporter Anneroos (12) ging met ze in gesprek.

3 april 2023

Drs. Vijfje Groningen haalt €3000 op voor KWF

G.S.F.V. Drs. Vijfje - een zaalvoetbalvereniging voor studenten - in Groningen heeft zich verschillende dagen ingezet om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Zo haalden ze €3000,- op voor het goede doel! 

27 maart 2023

Koken voor een ander

Als je kind in het ziekenhuis ligt, dan is de rest om je heen al gauw een last. Het RonaldMcDonaldhuis in Groningen biedt al jaren aan ouders in zo’n vervelende situatie een warm onderdak. Letterlijk en figuurlijk.