Ga naar inhoud

Samen in Meppel

Zekerheid mét oog voor elkaar.

26 juli 2021

De Alternatieve Vierdaagse wandelen in de Franse heuvels

Rond de 20.000 wandelaars zijn dinsdag 20 juli, van start gegaan om De Alternatieve Vierdaagse te lopen. Ze hebben samen meer dan 1 miljoen kilometers in de benen. Dit keer niet in en rond Nijmegen, maar op een zelfverkozen locatie. De gewone Vierdaagse, het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld, kan voor de tweede keer op rij niet doorgaan vanwege de coronacrisis.

26 april 2021

Hesjes voor het hockeyteam

De Meppeler Hockeyvereniging (MHV) is een club waar de familiecultuur belangrijk is ofwel: hockeyen in een veilig sportklimaat voor iedereen die graag wil hockeyen.

22 februari 2021

Spelen met een boerengevoel

In 2021 is Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold voor het tweede jaar op rij door de ANWB uitgeroepen tot het Leukste uitje van Drenthe. Een welkome opsteker voor Lydia en Erik van der Linde nu hun speelboerderij door de coronamaatregelen al een paar maanden gesloten is.

9 december 2020

Een moderne en bloeiende sportvereniging om trots op te zijn

Be Quick behoort tot de oudste sport verenigingen van Nederland. Opgericht op 10 april 1887 heeft zij inmiddels een zeer bewogen geschiedenis achter de rug, want Be Quick was in alle tijden nadrukkelijk aanwezig. Die geschiedenis komt tot uitdrukking in een rijke historie.

26 februari 2020

Voetballen met plezier bij de oudste club van Meppel

MVV Alcides is één van de vier voetbalverenigingen in Meppel en met bijna 800 leden de grootste en tevens oudste voetbal vereniging van Meppel, opgericht in 1907. De vereniging speelt op het "Sportpark Ezinge", waar ook de voetbalclubs FC Meppel en MSC gevestigd zijn.

11 juni 2019

Jongens en meisjes strijden voor het kampioenschap!

Schoolkorfbal is de nummer één schoolsport waar jongens en meisjes in één team samen kunnen sporten. Met schoolkorfbal stimuleer je kinderen te sporten, maken ze kennis met korfbal en kunnen enthousiastelingen eenvoudig doorstromen naar een korfbalvereniging in de buurt.

20 mei 2019

Alle kinderen wereldkampioen!

Ieder kind droomt er wel eens van om ergens de allerbeste van de hele wereld in te zijn. Hoe zou dat voelen?

12 november 2018

Het is alsof je vliegen kunt

Volgens zijn vrouw is hij een man van moed, beleid en trouw.

'Laten zien dat je nog kunt lopen. Je bent zo lekker in beweging, alles functioneert zo lekker. Het is net alsof je vliegen kunt."

Portret van de heer Wouda, oudste deelnemer Cityrun 2018.

10 oktober 2017

Hardlopen voor iedereen

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 en 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel.

Contact met Univé Meppel

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak