Ga naar inhoud

Samen in Meppel

Zekerheid mét oog voor elkaar.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

1 mei 2023Wonen

De overwaarde van jouw huis inzetten? Dit zijn de mogelijkheden

Heb jij overwaarde op jouw woning en wil je die inzetten? De mogelijkheden zijn zeer divers! Van het verduurzamen van jouw huis tot een verbouwing zodat je langer thuis kunt blijven wonen of een schenking aan de kinderen. Tijdens een speciale informatieavond op dinsdag 23 mei vertellen onze onafhankelijke hypotheekadviseurs en notaris Rosalie van Dalen-van den Berg alles over het opnemen van overwaarde uit de woning.

6 februari 2023Met elkaar

“We voegen leven toe aan de dagen”

“We kunnen geen dagen aan het leven toevoegen, maar wel leven aan de dagen. Daar doen we ons uiterste best voor.”

16 januari 2023Gezondheid

'We zien mensen onrustig aankomen en daarna weer helemaal ontspannen'

Een huifbed 

Aan het woord is Jolisa Stigt, beheerder van manege De Baander. Bij de manege in Meppel kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking paardrijden.

19 december 2022Gezondheid

Iedereen kan het gebruik van een AED leren

In Meppel vond dinsdagavond 13 december 2022 een AED cursus* plaats. De workshop werd gegeven door AED trainers Roderick en Henk Ros van Medch, een BHV opleiding- en advies bedrijf, in onze Univé-winkel.

13 december 2022Wonen

De energieprijzen zijn torenhoog. Wat nu?

De energieprijzen zijn de afgelopen periode enorm gestegen. Ondanks het prijsplafond en de compensatieregelingen, blijven we voor een flinke uitdaging staan.

15 november 2022Gezondheid

Een ontspannende, informatieve middag voor mantelzorgers

Theater De Meenthe stroomde donderdagmiddag 10 november 2022 vol met standhouders.

28 juli 2022Wonen

Zo hoor je nog eens wat

Op een stralende zaterdagmorgen 18 juni 2022 hebben we in samenwerking met Brandweer Vledder rookmelders opgehangen bij onze leden thuis. Dat leverde mooie gesprekken op...