Ga naar inhoud

Samen in Meppel

Lees hier het laatste nieuws uit uw regio.

20 september 2022Wonen

Ledenavond Univé: Een veilig huis. Maar hoe?

28 juli 2022Wonen

Zo hoor je nog eens wat

Op een stralende zaterdagmorgen 18 juni 2022 hebben we in samenwerking met Brandweer Vledder rookmelders opgehangen bij onze leden thuis. Dat leverde mooie gesprekken op...

12 juli 2022Wonen

Veel leuke dingen gezien op de taxatiedag

17 juni 2022. Het was een erg leuke en goed bezochte dag op het net nieuwe kantoor in Meppel.

Natuurlijk weer veel gouden en zilveren sieraden waarvan naast veel 20e en 19e eeuws ook nog wat oude streekdracht uit de 18e eeuw.

21 februari 2022

Wij gaan verhuizen naar het centrum van Meppel

Wanneer weten we nog niet precies, maar vanaf deze zomer is onze Univé-winkel in Meppel niet meer te vinden aan de Leonard Springerlaan, maar aan de Eendrachtstraat 1. In het centrum zijn we nog eenvoudiger te bezoeken. Kom tussen het winkelen door even binnen voor advies, om je verzekeringspakket door te nemen of voor een gezellig praatje!

16 december 2021

Koffie voor de kerst

Voor de voedselbank in Meppel hebben wij koffie geregeld. Alle mensen krijgen in een voedselpakket dat zij komen ophalen een pak.  Zo voor de kerst in het fijn dat er iets extra’s in het voedselpakket zit.

14 december 2021

Veel fietsers hadden verlichting op orde

We hebben donderdag 9 december 2021 een verlichtingscontrole gedaan op het fietspad van Ruinerwold naar Meppel. Dit deden we samen met wijkagent Sandra, Hans van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en jongerenwerker Jojanne.

13 december 2021

Hulpgever en hulpvrager samenbrengen

Stichting Present slaat een brug tussen mensen die vrijwillig hulp willen geven en mensen die die hulp goed kunnen gebruiken. Dat doet de stichting op locaties door het hele land, waaronder in Meppel: “Het is een laagdrempelige manier van vrijwilligerswerk. Je helpt een ander op een moment dat jou uitkomt en zit nergens aan vast.”

25 november 2021

Leerlingen doorstaan glansrijk controle fietsverlichting

Leerlingen van groep 7 en 8 van Katholieke Daltonschool De Plataan stelden zich dinsdagochtend 23 november 2021 op in een rij voor de school met hun fietsen. De fietsverlichting van de scholieren werd gecontroleerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN), afdeling Meppel.