Ga naar inhoud

Samen in Meppel

Zekerheid mét oog voor elkaar.

11 november 2021

Leerzame workshop over hoe je zelf je zaken online regelt

SeniorWeb Meppel heeft op dinsdagochtend 26 oktober en donderdagavond 4 november 2021 twee workshops georganiseerd over Mijn Univé. Binnen deze persoonlijke, beschermde online omgeving kan iedereen zelf zijn zaken regelen.

3 december 2020

Verrassend en trendsettend met persoonlijke aandacht

Het is niet meer weg te denken uit de binnenstad van Meppel: Hans Fashion & Lifestyle. Al twintig jaar kunnen mannen in de winkel aan de Hoofdstraat terecht voor verrassende en trendsettende collecties. Corona gooide echter roet in het eten van wat een bijzonder jubileumjaar had moeten zijn. 

5 oktober 2020

Meppel blijft wel op de kaart staan

Sinds een paar maanden mag Herenmode Piet Koopmans & Zn. in Meppel zich officieel hofleverancier noemen, een predicaat dat eigenaar Sjouke Koopmans hartstikke trots maakt. Maar hofleverancier word je niet zomaar en als winkel je 175-jarig bestaan vieren is al helemaal bijzonder. 

28 oktober 2019

Ondernemerschap in de praktijk voor leerlingen uit Nijeveen

Op vrijdag 18 oktober 2019 was er voor leerlingen uit Meppel en omgeving een Open Bedrijvendag in Nijeveen. Lokale ondernemers presenteerden hun bedrijf door bijvoorbeeld een rondleiding te geven of ze 'aan het werk te zetten' met een leuke of leerzame opdracht.

19 november 2018

Leerzame middag over omgaan met persoonsgegevens bij verenigingen

Op 13 november 2018 vond er bij Univé in Meppel een AVG workshop plaats voor verenigingen. De workshop had als doel om de belangrijkste elementen toe te lichten om zo voldoende handvatten mee te geven om er zelf praktisch mee aan de slag te gaan.

22 oktober 2018

Met elkaar digitaal vaardiger

De digitale wereld; ontzettend handig, maar soms ook erg lastig. Daarom heeft Univé Meppel in november 2018 in samenwerking met SeniorWeb een aantal gratis computerworkshops voor volwassenen gegeven.

14 juni 2017

Jongeren leren hoe samen waarborgen wat je dierbaar is in de praktijk werkt

Wat als je schade maakt, ben je dan verzekerd? Op 12 mei 2017 kregen scholieren van het MBO Terra in Meppel een gastles over alles wat daar bij komt kijken. Terra is een school voor middelbaar beroepsonderwijs op het gebied van natuur, tuin & landschap, dier & welzijn, agro & techniek en bloem & styling.

Contact met Univé Meppel

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak