Ga naar inhoud

Samen in Assen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

11 februari 2021

Een mooi en passend afscheid

Regel zoveel mogelijk van tevoren. Dat is het advies van uitvaartverzorger Anita Withaar (56) uit Assen. Denk aan het invullen van een persoonlijk wensenboekje of het afsluiten van een verzekering. “Dat doe je niet voor jezelf, maar voor je dierbaren.”

21 januari 2021

Sneller tot de kern: de kracht van coachen met paarden

Carola Fernhout werkte jarenlang op de intensive care en spoedeisende hulp tot ze – mede door een reorganisatie – met een burn-out te kampen kreeg. Coaching met paarden hielp haar er vervolgens weer bovenop. Ze besloot het roer om te gooien en haar ervaringen – na de nodige opleidingen - in te gaan zetten in haar eigen praktijk in Loon: CarEquine Coaching en Training.

2 april 2020

Van een vliegende start naar een reddingsparachute

Al bijna 30 jaar ben ik werkzaam voor Univé. Sinds september 2016 als parttimer, omdat ik daarnaast aan de slag ging als directeur bij De Drentse Zaak in Assen. De Drentse Zaak is een ondernemershuis waar ze zich - naast het bieden van kantoren, flexwerkplekken en vergaderruimtes – inzetten voor het stimuleren van ondernemerschap. Starters en gevestigde ondernemers kunnen in De Drentse Zaak programma’s, trainingen en workshops volgen.

21 januari 2020

Alles wat boeren boeit

Van dinsdag 10 t/m donderdag 12 december 2019 werd een succesvolle eerste editie gehouden van de nieuwe vakbeurs AgroTechniek in Expo Assen, waar de ontmoeting tussen boeren, loonwerkers, leveranciers en dienstverleners centraal stond. Omdat de beurs plaatsvindt in december is het ook bij uitstek een beurs waar nog succesvol zaken gedaan kan worden aan het einde van het jaar.

18 februari 2019

Drentse MKB'ers ontmoeten elkaar

Promotiedagen (PD) Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie.

14 augustus 2018

Investeren in een beter leven in de stal

Op vrijdagmidag 20 juli 2018 stelde de familie Berkepies aan de Borgerderstraat 7 in Nooitgedacht samen met hun toeleveranciers, waaronder Univé Noord-Nederland, belangstellenden in de gelegenheid om hun uitgebreide en verduurzaamde pluimvee- en akkerbouwbedrijf "De Viersprong" te bezichtigen. Daarnaast was het een mooie gelegenheid om kennis en ervaringen met vakgenoten te delen.

26 maart 2018

Kinderen leren omgaan met geld bij de Aventurijn

Carolien Roode en Jessica Hoving hebben in het kader van de Week van het Geld les gegeven in groep 7/8  op de Aventurijn. Deze basisschool biedt speciaal onderwijs en richt zich voornamelijk op het beïnvloeden van het gedrag van de leerlingen. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

8 maart 2017

Met elkaar meer maatschappelijk verantwoord ondernemen

De stichting AssenvoorAssen is in 2009 opgericht vanuit particulier initiatief met steun van de Gemeente Assen en ondernemers in Assen.

Contact met Univé Assen

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak