Ga naar inhoud

Samen in Assen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

11 november 2021

Achttiende eeuws glas op taxatiedagen

Op zaterdag 30 oktober en vrijdag 5 november 2021 werden in Assen de taxatiedagen georganiseerd. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen was het niet mogelijk om deze dagen op een externe locatie plaats te laten vinden.

2 november 2021

Mooie autotocht langs lokale culinaire hoogstandjes

Door maar liefst vier provincies konden 61 deelnemende equipes onderweg genieten van samen rijden en lekker eten. Een heerlijke 'Proefit' dus, deze eerste toertocht van serviceclub Kiwanis op zondag 3 oktober 2021.

12 juli 2021

We gaan voor goud!

De Europese zitvolleybalbond, Paravolley Europe (PVE), organiseerde in 2021 voor de allereerste keer de Golden Nations League men and women op 2,3 en 4 juli. Aan de Golden Nations League mogen alleen de toplanden van Europa deelnemen. Circa 750 sporters kwamen naar de Stadsbroekhal in Assen. Ze konden zich kwalificeren voor de Paralympische Spelen later dit jaar.

6 juli 2021

Klussen op de boerderij

In het kader van NL Doet zijn Marlies en Helen aan de slag gegaan bij de Balloohoeve. Er zouden nog twee collega’s helpen, maar die moesten door onvoorziene omstandigheden helaas verstek laten gaan. De Balloohoeve is een agrarisch bedrijf dat in 1997 hobbymatig begonnen is met het houden van Charolais kalveren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat naast de veehouderij haar activiteiten heeft verbreed.

10 juni 2021

Genieten in de fleurige tuin

In het kader van de vrijwilligersactie NLDoet hebben Chris en Jacqueline een handje geholpen in de tuin van verzorgingshuis Anholt in Assen.

3 juni 2021

Honden kunnen weer vrij uit spelen in de hondenspeeltuin

Op vrijdag 28 mei 2021, was het dan zover. Van 10.00 tot 15.00 hebben Remco, Gert-Jan, Albert, Irma en Carolien, medewerkers van Univé, samen met 6 andere vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken tijdens NL Doet.

21 april 2021

Mooi om bewoners en verzorgenden een vrolijk moment te bezorgen

‘Zingen en muziek horen bij mij. Ik zing vanaf mijn kinderjaren en als 16-jarig meisje zat ik al in het Toonkunst-koor. Ook heb ik de Mattheus Passion mee mogen zingen. Prachtig!’

9 maart 2021

Met haakwerk een ander troost bieden

Haakliefhebber en anderen verblijden met jouw haakwerk? Het kan bij Aanhaken Assen-Oost: een haakgroep die vrijwillig onder meer troostdekentjes haakt voor kinderen en mensen die extra zorg of troost nodig hebben.

26 januari 2021

Elkaar helpen, deze keer online

Daar zat ik dan, op mijn thuiswerkplek, klaar voor de beursvloer. Zittend achter mijn beeldschermen, mijn mobiele telefoon had ik in de aanslag. Een paar honderd meter verderop zat ook collega Liset, net als ik ook thuis, achter haar computer. Samen ‘gingen’ wij voor Univé Noord-Nederland naar de beursvloer.

Contact met Univé Assen

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak