Ga naar inhoud

Samen in Assen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

19 mei 2023Wonen

Samen risico’s in kaart brengen

Het is een ietwat gek gezicht: de groepjes die vlak na elkaar bij dezelfde gebouwen in de Asser binnenstad stilstaan en omhoogturen. De groepen bestaan uit medewerkers van Univé Noord-Nederland, die onder het motto ‘kennis delen is kennis vermenigvuldigen’ een stadswandeling maken.

15 mei 2023Supporter van sport

Run van Gieten omarmt Framerunners

Een strakblauwe lucht en een kalme wind. Het groene bladerdek geeft schaduw. Het is nog rustig in het centrum van Gieten zo rond tien uur. Een landbouwtractor walmt diesel en galmt luid. Gieten is wakker. Een verslag van de Run van Gieten, geschreven door Piet Rabbeljee.

26 april 2023Supporter van sport

15e Magnesium Run van Gieten 4e wedstrijd Univé Loopcircuit de Kop van Drenthe

Op zaterdag 13 mei wordt de vierde wedstrijd van het Univé Loopcircuit gehouden in Gieten: de 15de Magnesium Run van Gieten.

20 april 2023Met elkaar

Speciale tourrit: Lente in Drenthe

Op woensdag 19 april was het zover: de 17de Lente in Drenthe tourrit! Na drie coronajaren kon het weer doorgaan. Dit jaar werd de tourrit georganiseerd door Maatjes Humanitas Assen.

27 maart 2023Gezondheid

Veel belangstelling voor AED-training in Vries

Vorig jaar zamelden bewoners van Diepsloot in Vries razendsnel het geld in voor een BuurtAED.

24 maart 2023Wonen

Overwaarde op je huis: wat kan je ermee doen?

De hypotheekadviseurs van Univé Noord-Nederland organiseerden een informatieavond voor de Univé-verzekerden met een eigen woning uit Assen.