Ga naar inhoud

Samen in Assen

Lees hier het laatste nieuws uit uw regio.

28 november 2022Sport en spel

Genieten en gezelligheid bij Zeijer Strubbenloop

Zondag 27 november 2022 was de laatste wedstrijd van het Loopcircuit De Kop van Drenthe in Zeijen. Na de jeugd was het tijd voor de 5 en 10 kilometer lopers. De deelnemers waren enthousiast over het parcours met een zandweg en hierin was ook een stukje bos opgenomen. Er sneuvelden zelfs parcoursrecords!

15 november 2022Sport en spel

Renners verrijden DRP Herfsttocht met veel plezier

Ongeveer vierhonderd renners namen op 6 november 2022 deel aan de mountainbike toertocht met routes van 30 en 60 kilometer. Het pittige parcours lag er goed bij en de eerste deelnemers vertrokken rond 08.30 uur vanaf de kantine van voetbalclub Asser Boys.

31 oktober 2022Samen leven

Veiligheidsweek in onze vernieuwde winkel in Assen

Een Taxatiedag, AED- en EHBO-workshops en een ledenavond over een veilig thuis: van 22 november tot en met 8 december houden we in onze vernieuwde winkel aan de Jan Bommerstraat in Assen een speciale Veiligheidsweek. 

20 oktober 2022Samen leven

Dekens voor troost

Met een heleboel bollen garen in vrolijke kleuren werd 7 oktober 2022 de initiatiefnemer van Aanhaken in Assen-Oost Ineke Heijting verblijd door een medewerker. Aanhaken Assen-Oost is een haakgroep - met leden uit alle wijken van Assen - die vrijwillig onder meer met haakwerk een ander troost biedt.

13 oktober 2022Ontwikkelen

Landbouwers en leveranciers ontmoeten elkaar op Roldermarkt

Dinsdag 13 september 2022 waren we aanwezig op de Land- en groenbeurs Roldermarkt na een aantal jaren van afwezigheid. De sfeer was gemoedelijk.