Ga naar inhoud

Samen in Assen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

27 maart 2023Gezondheid

Veel belangstelling voor AED-training in Vries

Vorig jaar zamelden bewoners van Diepsloot in Vries razendsnel het geld in voor een BuurtAED. Tijdens een gratis AED-training in de bestuurskamer van voetbalvereniging VAKO leerden 31 buurtbewoners hoe ze moeten omgaan met een AED en iemand moeten reanimeren.

17 maart 2022

Assen hartveiliger maken

Van links naar rechts: Robert (Stichting Sta Op Assen), Jan (Asser Boys), Harry (Stichting Sta Op Assen), Carolien (Univé Noord-Nederland)

8 juni 2020

De Covid-19 heeft ons in de houtgreep

De COVID-19 heeft ons in de houtgreep! Momenteel beheerst het virus ons dagelijkse leven, waardoor wij ons nog steeds aan een aantal regels hebben te houden. En die regels zijn echt noodzakelijk om de virus onder controle te krijgen, zodat wij op een bepaald moment toch weer beetje bij beetje onze vertrouwde alledaagse dingen kunnen gaan doen, zonder daarbij te hoeven nadenken!

4 mei 2020

Uitstel, maar geen afstel

Liset (26) en haar vriend Jonno (28) zouden dit jaar trouwen en hun (droom)huwelijksreis door Amerika en Canada maken. De coronamaatregelen gooiden echter roet in het eten.

30 april 2020

Blijf fit en gezond in deze tijd!

Mijn naam is Heino en bij Autotaalglas in Assen merken we in deze periode verschillen, maar we hanteren dezelfde openingstijden voor de klant. Uiteraard treffen wij ook de nodige maatregelen op de vestiging, dit is voor de gezondheid van de klant en voor onszelf. Zo werken wij met anderhalf meter afstand, halen wij nu meer auto’s op bij de klant, dragen wij handschoenen, mogen klanten niet in de werkplaats en hebben wij nu ook liever niet dat klanten blijven wachten op hun auto. Deze maatregelen worden door iedereen in acht genomen.

23 april 2020

Tulpen uit.......

Univé is al een paar weken bezig met een tulpenactie. Half april 2020 werden de tullpen uitgedeeld in regio Assen en Rolde. In alle vroegte waren medewerkers met bestelbussen en aanhangers naar de kweker gereden om dit keer met de maximaal mogelijk lading van 1400 bossen tulpen terug te komen bij kantoor Assen en bij een medewerkster in Rolde voor haar huis. Naast veel medewerkers, ook van de Centrale Univé Organisatie, stonden al klaar om aan de slag te gaan. Daarnaast waren er mensen van Sudoda-Desto (volleybalvereniging in Assen) aangesloten om mee te helpen.

21 april 2020

Brood een essentieel onderdeel van je voeding

Maart 2020, ineens staat de wereld op zijn kop. Onze normale, dagelijkse dingen zijn ineens niet meer vanzelfsprekend. De nieuwe “1,5 meter maatschappij” is van invloed op zowel ons privé- als zakelijke leven.
Bij ons in de bakkerij is het een onrustige periode. Van de één op andere dag begonnen mensen ineens brood te hamsteren. De dagen erna was het spannend wat de regering zou besluiten. Gaan we in volledige lockdown of mogen bepaalde winkels de deuren openhouden? Gelukkig kunnen wij open blijven, maar dat brengt ook de nodige spanningen met zich mee. Voor zowel onze klanten als de medewerkers proberen we een veilige plek te creëren. Gelukkig is iedereen erg meegaand en gaat dat hartstikke goed.

11 maart 2020

Bijeenkomst Voel je vitaal en gezond op 19 maart 2019

Vanwege het coronavirus gaat de bijeenkomst Vitali-tijd op donderdag 19 maart in de Bonte Wever in Assen uit voorzorg niet door. Icare Ledenvereniging kijkt naar een vervangende datum, waarschijnlijk komend najaar. 

30 januari 2019

Een kind weer op weg helpen

Wiebelend op zijn stoel zit hij bij me aan tafel. Met zijn mooie blonde haren en vrolijke koppie. Hij vertelt me dat hij ’s avonds in bed zo bang is, bang voor inbrekers, bang voor spoken.

Contact met Univé Assen

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak