Ga naar inhoud

Samen in Appingedam

Zekerheid mét oog voor elkaar.

27 februari 2020

Hoe wordt Ekenstein in de toekomst een trekpleister voor Noord-Groningen?

Tien weken hebben zes studenten Ruimtelijke Ordening van de  Hanzehogeschool Groningen in de innovatiewerkplaats EemsDelta gewerkt aan een rapport over de toekomst van Landgoed Ekenstein.

28 oktober 2019Ontwikkelen

Appingedam samen leefbaar houden

De historische stad Appingedam is momenteel nog een relatief onbekende en onontdekte parel van de provincie Groningen. Niet zo gek want het ligt ook niet echt in de nuchtere Groningse aard om overal mee te gaan pronken. Wij, de vereniging Marketing Stad Appingedam (MSA), gaan hier toch een beetje verandering in brengen.

1 april 2019

Kinderen leren omgaan met geld bij de Triangel

Annet en Mirna hebben in het kader van de Week van het Geld les gegeven op in groep 8 van christelijke basisschool de Triangel in Appingedam. Deze basisschool biedt modern onderwijs in een moderne omgeving. Met digitale schoolborden en internet en laptops in het hele gebouw. Verder wil de school zoveel mogelijk tegemoet komen aan de talenten mogelijkheden van ieder kind. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

4 februari 2019

Samenwerken aan ontwikkeling regionale economie

Op 14 februari 2019 is in Appingedam de innovatiewerkplaats NE(X)TWORX op feestelijke wijze geopend. Vertegenwoordiger uit het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en bewoners zagen hoe Rob Verhofstad (Hanzehogeschool), Jan Dijkstra (Univé), Patrick Brouns (Provincie) en  Bé Schollema en Lea van der Tuin (wethouders Loppersum en Appingedam) de openingshandeling voor hun rekening namen.

4 februari 2019

Moeite met schrijven? Kom Praten!

Gemeente bericht Delfzijl 20 juni 2018

22 november 2018

Start innovatiewerkplaats NE(X)TWORX in Appingedam

Op 1 december 2018 start in Appingedam de innovatiewerkplaats NE(X)TWORX. 

8 juni 2018

Wil jij ook beter leren lezen, schrijven of de computer gebruiken?

André de Graaf

5 juni 2018

Samen met je kind grenzen stellen aan gebruik internet en social media

De digitale mogelijkheden brengen veel mensen plezier als basis voor ontspanning en ontwikkeling. En het is steeds meer een sleutel voor verbinding tussen mensen. Maar hoe zorg je als moeder dat je kind online veilig is en blijft? Hoe help je hem of haar een bewuste en vaardige gebruiker te worden van online media?

Contact met Univé Appingedam

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak