Ga naar inhoud

Samen in Appingedam

Zekerheid mét oog voor elkaar.

8 maart 2022

Leerzame AED-cursus in Wijk 00

In Wijk 00 vond maandagavond 7 maart 2022 een AED-cursus (Automatische Externe Defibrillator, een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand) plaats. De workshop werd gegeven op kantoor voor onze leden.

17 februari 2022Gezondheid

Meld je aan voor een AED-training

Snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Een AED speelt daarin een cruciale rol. Maar dan is het wel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten hoe een AED werkt. Daarom biedt Univé Noord-Nederland een gratis AED-training aan. Wil jij het verschil kunnen maken voor jouw stadsgenoot? Meld je dan snel aan.

16 september 2021

Appels plukken bij boerderij Eikemaheert

Net als verleden jaar zijn we met vijf Univé-medewerkers (Piet, KlaasJan, Gerhard, Jacqueline en David) woensdag 15 september 2021 appels gaan plukken bij boerderij Eikemaheert in Loppersum. Naast fruitteelt doet het biologisch landbouwbedrijf ook aan akkerbouw en houden zij pluimvee. De missie van Eikemaheert is gezonde en smaakvolle producten telen, ook voor lokale afzet.

13 november 2018

Hoe ga je om met mantelzorg en je levenstestament?

Op dinsdag 20 november 2018 werd er een zorgavond georganiseerd op het Univé kantoor in Appingedam. Met 43 bezoekers kijken we terug op een drukke en succesvolle avond.

5 juni 2018

Met elkaar kunnen we een gezond en plezierig leven voor iedereen in Appingedam realiseren!

Dat zou je kunnen opmaken uit de dialoog met 18 deelnemers aan deze eerste Univé kennisavond gewijd aan dit idee. Tijdens de voorstelronde valt op hoeveel activiteiten deze mensen, vrijwillig of professioneel met hun organisatie willen of al ondernemen in deze richting. En of het nu grote of kleine initiatieven zijn, ze blijken allemaal een impact te kunnen hebben op de individuele inwoner of alle inwoners van Appingedam.

Contact met Univé Appingedam

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak