Ga naar inhoud

Samen in Appingedam

Zekerheid mét oog voor elkaar.

18 oktober 2021

Verkeersveiligheid verbetert door Victor Veilig-pop

Medewerker Annette Holt las op 19 september 2021 op Facebook dat er in Ten Post aan de Oldenhuisstraat een Viktor Veilig-pop was gestolen. In deze straat wordt altijd veel te hard gereden wat de verkeersveiligheid, zeker voor de kinderen, niet ten goede komt.

20 april 2021

Run for Fun lopers brengen bevrijdingsvuur

Op zondag 18 april 2020 heeft een groep van veertien hardlopers in estafettevorm  via een uitgebreide route van maar liefst honderd kilometer, het bevrijdingsvuur in Groningen opgehaald en naar de Nicolaïkerk gebracht.

24 december 2020

Een klein gebaar

Ons werk als adviseur is veel meer in dan alleen verzekeringen verkopen, helemaal nu in deze tijd. Geregeld horen wij in de gesprekken met onze leden verhalen die ons aangrijpen.

12 november 2020

Voor kunst die wat voorstelt

Museum Møhlmann is gevestigd in ‘De Muzeheerd’, een Rijksmonument aan de rand van het historische stadje Appingedam, op ongeveer een kwartier rijden van de stad Groningen.

27 februari 2020

Behoud Industrieel en Cultureel erfgoed Appingedam

In december 2019 is de stichting BICSA opgericht. De stichting gaat zich inzetten voor behoud en restauratie van de Kalkoven in Appingedam. Bicsa staat voor: Stichting tot behoud van Industrieel en Cultureel erfgoed Stad Appingedam.

15 oktober 2019

Een Hollandse middag voor eenzame ouderen

Op woensdag 2 oktober 2019 werden ouderen in het kader van de Week van de Eenzaamheid in het zonnetje gezet, met een gezellige Hollandse middag. Wethouder Annalies Usmany van Appingedam opende de dag met een korte speech waarna onder het genot van een bakje koffie/thee en een gebakje een aantal onderwerpen uit een kletspot (korte vragen/ conversatiestarters) werden besproken. Hierdoor voelde de ouderen zich al snel wat meer op hun gemak. 

24 september 2019

Eerste Aardbevingsmarkt goed bezocht

Voor het eerst is er in de provincie Groningen een ‘aardbevingsmarkt’ georganiseerd. Bezoekers konden zich er laten informeren over de meest uiteenlopende aspecten rond de problematiek van aardbevingen: van nieuwe warmtepompen tot sociale begeleiding.

7 februari 2019

Wat is de mooiste creatie?

De Damsterdag wordt ieder jaar gehouden in Appingedam. Met alles daaromheen zoals; optocht, muziek, parade concours, vuurwerk en nog veel meer wordt georganiseerd door de stichting Damsterdag. 

22 oktober 2018

Noord-Groningers helpen elkaar

De ene keer schilderen ze een slaapkamer in Delfzijl, de andere keer fatsoeneren ze een tuin in Uithuizen. Vrijwilligersnetwerk Present Noord-Groningen bestaat vijf jaar.

Contact met Univé Appingedam

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak