Ga naar inhoud

Wat als u bent aangemeld bij het CAK?

Bent u aangemeld bij het CAK? Dan betaalt u nu een hogere premie, wat zonde. Lees hieronder wat u hieraan kunt doen.

Aangemeld bij het CAK: wat nu?

Betaalt u 6 maanden geen premie? Dan wordt u aangemeld bij het CAK. U bent dan nog gewoon verzekerd. Uw premie betaalt u nu alleen aan het CAK en niet aan ons. Dit is wettelijk zo bepaald. Dit wordt de ‘bestuursrechtelijke premie’ genoemd. Deze premie is hoger dan de premie bij ons. Zonde van het geld natuurlijk. We helpen u daarom graag om weer de lagere premie te betalen.

Meer weten overde bestuursrechtelijke premie? Bekijk dan de website van het CAK.

Betaal weer de lagere premie 

Wilt u weer een lagere premie betalen? Betaal dan uw achterstand. Dit kan in termijnen. U kunt dit regelen met uw incassobureau en/of met ons.

Ik heb nog bedragen openstaan bij:

In Mijn Univé vindt u informatie over uw openstaande bedragen bij ons. Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust op 072 - 527 7595 (gratis). Dan zoeken we samen naar een oplossing voor uw situatie.

Bel eerst het incassobureau. Daar kunt u uw achterstand in termijnen betalen. Wij werken samen met de incassobureaus Flanderijn en Inkassier.

Bel ons daarna op 072 - 527 7595 (gratis). Dan kijken we samen naar een oplossing voor uw achterstand bij ons. Is alles geregeld? Dan melden wij u voorlopig af bij het CAK. U betaalt dan weer de normale, lagere premie aan ons.

Bel het incassobureau waar uw achterstand naar is overgedragen. Dat is Flanderijn of Inkassier. U kunt daar uw achterstand in termijnen betalen. Is dit geregeld? Dan melden wij u voorlopig af bij het CAK. U betaalt dan weer de normale, lagere premie aan ons.

Bel met ons op 072 - 527 7595 (gratis). Dan zoeken we samen naar een oplossing voor uw achterstand. Is alles geregeld? Dan melden wij u voorlopig af bij het CAK en betaalt u weer de normale, lagere premie aan ons.

Voorkomen dat u weer aan het CAK betaalt

Betaalt u een termijn niet? Of mist u een premie? Dan betaalt u weer de hogere premie aan het CAK. Bel ons daarom direct als u denkt dat u uw rekeningen misschien niet meer op tijd kunt betalen. We zoeken dan samen naar een nieuwe oplossing. Ons telefoonnummer is 072 - 527 7595.

Krijg grip op uw geld met Geldfit

Geldfit is een korte online test. Na het beantwoorden van de vragen komt u erachter hoe u er nu voorstaat. En ontdekt u welke stappen u kunt zetten om financieel gezond te blijven of te worden.

Zo werkt het:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Ik begrijp niet aan wie ik wat moet betalen
Ik heb moeite met het betalen van mij rekeningen