Ga naar inhoud

AirPods in de wasmachine, ben ik verzekerd?

Als je jouw AirPods in je broekzak laat zitten, kan het gebeuren dat ze in de wasmachine belanden. Vaak raken ze dan beschadigd of werken ze zelfs helemaal niet meer. Bij Univé ben je verzekerd tegen deze schade met een inboedelverzekering met de dekking Mobiele Elektronica. Hiermee zijn alle losse spullen in je huis verzekerd tegen schade door huisongelukjes. Dus ook je AirPods.

AirPods in de wasmachine en je verzekering

Met een inboedelverzekering van Univé zijn je spullen verzekerd tegen schade door ongelukjes in huis. Bijvoorbeeld door vallen of stoten, maar ook als er spullen in de wasmachine belanden die daar niet horen. Mobiele elektronica vallen niet standaard onder deze dekking. Zoals AirPods, maar ook mobiele telefoons, laptops en tablets. Met de aanvullende dekking Mobiele Elektronica zijn deze spullen wel verzekerd tegen schade door huisongelukjes. Je bent ook verzekerd als je AirPods gestolen worden.

Wat krijg ik vergoed bij schade aan mijn AirPods?

Zijn je AirPods of andere mobiele elektronica beschadigd en kun je het niet herstellen? Dan krijg je de nieuwwaarde (het aankoopbedrag) vergoed als de dagwaarde (huidige waarde) meer is dan 40% van de nieuwwaarde. Is de dagwaarde minder dan 40% van de nieuwwaarde en kun je het niet repareren? Dan krijg je de dagwaarde vergoed.

Hoe meld ik schade aan mijn AirPods?

Schade aan je AirPods of andere spullen kun je op een aantal manieren melden bij je verzekeraar. Bij Univé kan dit zo:

  • Via Mijn Univé 
    Jouw schade kun je 24 uur per dag eenvoudig online melden via Mijn Univé. Je beantwoordt daarbij een paar vragen en verstuurt online jouw gegevens naar ons. Nog geen account? Maak hier jouw account aan.
  • Via de Univé App
    Heb je de Univé App al? Meld je schade dan direct via de app. Als je de app nog niet hebt, kun je die hier downloaden.
  • Via persoonlijk contact met een medewerker
    Bekijk onze contactgegevens of kom langs bij een Univé-winkel bij jou in de buurt. 

Een inboedelverzekering met Mobiele Elektronica dekking afsluiten

Heb je nog geen inboedelverzekering, maar wil je wel graag verzekerd zijn als je AirPods in de wasmachine belanden? Sluit dan een inboedelverzekering af met een aanvullende dekking om je mobiele elektronica te verzekeren bij Univé. Zo zijn al je spullen in huis, inclusief AirPods, telefoons, laptops en tablets, verzekerd tegen huisongelukjes.

Sluit je inboedelverzekering af

Heeft u antwoord op uw vraag gekregen?