Ga naar inhoud

Onbezorgd op vakantie

Met Univé gaat u onbezorgd op vakantie. We geven u praktische tips over uw favoriete vakantieland en u kunt altijd gratis bellen naar onze Vakantiehulp.

Goed voorbereid op reis

Univé helpt u graag om onbezorgd op vakantie te gaan. Lees meer over de Vakantiehulp, check alle belangrijke informatie over uw vakantiebestemming of download de vakantiechecklist.

Ga voorbereid op reis

Onbezorgd op vakantie? Wij helpen u met de voorbereiding van uw reis. Selecteer uw vakantiebestemming en bekijk onze handige tips voor een zorgeloze vakantie.

Selecteer uw bestemming

Vakantiechecklist

Heeft u alles goed geregeld voor uw vakantie? Zijn bijvoorbeeld uw verblijfgegevens bekend bij familie of vrienden? Heeft u alles ingepakt? Download onze checklist en ga met een gerust hart op reis.

Ga naar de checklist

Goed verzekerd op reis

Met de juiste verzekeringen geniet u van een zorgeloze vakantie.

Als uw vakantie niet doorgaat

Uw geboekte reis kan onverwacht niet doorgaan, of moet eerder worden afgebroken. Bijvoorbeeld omdat u of één van uw reisgenoten ziek bent, of bijvoorbeeld vanwege zwangerschap, ontslag of schade aan huis. In zulke gevallen komt een annuleringsverzekering goed van pas.

Meer over annulering

Zelf uw reisverzekering samenstellen

U kunt uw reisverzekering samenstellen precies zoals u dat wilt: binnen of buiten Europa, met of zonder wintersport en alleen of met uw gezin. Ook kunt u zelf kiezen of en tot welk bedrag u bagage en annulering wilt verzekeren.

Meer over de reisverzekering

Tijdens uw reis

Ook tijdens uw vakantie is Unive er voor u: of u nu zorg nodig heeft, of gewoon op zoek bent naar tips en praktische informatie

Vakantiehulp

De Vakantiehulp staat 24/7 voor u klaar. Voor als u twijfelt over een doktersbezoek, of voor als u hulp nodig heeft bij het vinden van een goede arts. Maar ook met een tolk om u tijdens het consult met de buitenlandse arts te helpen in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Meer informatie

Blogs

Handige tips over waar u rekening mee moet houden op vakantie, bijvoorbeeld als u een auto gaat huren, of als uw vliegtuig vertraging heeft. Maar ook leuke tips voor op uw bestemming.

Naar de blogs

Na uw reis

We hopen natuurlijk dat u een zorgeloze vakantie heeft gehad. Als dat niet het geval is en u schade heeft, helpen we uiteraard zo snel en zo goed mogelijk.

Schade melden

We helpen u graag zo snel en zo goed mogelijk als u schade heeft. Hoe de schademelding en afhandeling precies in zijn werk gaan, hangt af van het soort schade en de verzekering. We hebben alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet

Meer over schade melden

Schade melden in Mijn Univé

Via Mijn Univé kunt u eenvoudig uw schade melden. U beantwoordt een aantal korte vragen en stuurt ons uw gegevens toe, waarna wij uw schade in behandeling nemen.

Naar Mijn Univé

De Vakantiehulp

Wij helpen u graag

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 uur - 17:00 uur