Ga naar inhoud
Reisverzekering voor je vakantie in Nederland
Reisverzekering voor je vakantie in Nederland

Reisverzekering Nederland

Geniet onbezorgd van je vakantie in Nederland met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Voor een mooie vakantie hoef je niet per se naar het buitenland: ook in Nederland kun je een prachtige vakantie beleven. Denk bijvoorbeeld aan kamperen op de Veluwe om van de natuur te genieten, lekker uitwaaien op de Waddeneilanden, of een weekendje naar Amsterdam of Rotterdam. Een vakantie in eigen land heeft alle voordelen van vakantie, maar dan zonder lange reistijd. 

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Nederland?

Misschien denk je dat je voor een vakantie in eigen land geen reisverzekering nodig hebt. Toch is het wel verstandig om er één af te sluiten. Ook tijdens een vakantie in Nederland kan er namelijk iets misgaan tijdens je reis. Bijvoorbeeld dat je bagage kwijtraakt of gestolen wordt. Met een reisverzekering kun je rekenen op hulp in zulke vervelende situaties.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in noodsituaties. Bijvoorbeeld als je bagage beschadigd is geraakt op vakantie. Ook krijg je een vergoeding voor extra reis- en verblijfskosten als dat nodig is. Bijvoorbeeld als je ziek wordt en langer op je bestemming moet blijven om te herstellen.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Nederland

Met de auto op vakantie in Nederland

Voor een vakantie binnen Nederland kun je gemakkelijk je eigen auto gebruiken. Als je met de auto op vakantie gaat, is het wel handig om je extra te verzekeren. Met de aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen bij je reisverzekering ben je verzekerd van hulp bij pech onderweg. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat een lekke band roet in het eten gooit bij je vakantie.

Je bagage verzekeren

Schade of diefstal van je bagage kan ook tijdens een vakantie in eigen land voorkomen. Dan is het wel zo fijn als je hier goed voor verzekerd bent. Dit regel je gemakkelijk door de aanvullende dekking Bagage en geld af te sluiten bij je reisverzekering voor Nederland. Hiermee krijg je een vergoeding als je spullen beschadigd raken of gestolen worden.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6