Ga naar inhoud

Reisverzekering Egypte

Ga goed voorbereid op reis naar Egypte met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Bij Egypte denk je misschien als eerste aan piramides, maar het land heeft nog veel meer te bieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het middeleeuwse centrum van Caïro, of bekijk het graf van Toetanchamon in Luxor. Meer zin in een strandvakantie? Egypte kent meer dan genoeg badplaatsen, zoals Hurghada en Marsa Alam, waar je heerlijk van de zon en de zee kunt genieten.

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Egypte?

Het is fijn als je met een zeker gevoel in het vliegtuig naar Egypte stapt. Zonder zorgen over wat er gebeurt als je op reis ziek wordt of er iets gebeurt met je bagage. Met een reisverzekering kun je rekenen op hulp in zulke situaties. Zo kun jij onbezorgd genieten van jouw vakantie in Egypte.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in noodgevallen. Bijvoorbeeld als je in een ongeval terechtkomt en naar het ziekenhuis moet. Of als je spullen gestolen worden op vakantie. Ook ben je verzekerd voor extra reis- en verblijfskosten.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Egypte

Je bagage goed verzekerd in Egypte

Tijdens je vakantie kan het gebeuren dat je spullen schade oplopen of gestolen worden. In die situatie is het handig als je goed verzekerd bent en een vergoeding krijgt voor je spullen. Dit is zo geregeld door de aanvullende dekking Bagage en geld af te sluiten bij je reisverzekering. 

Op zonvakantie naar Egypte

Omdat Egypte erg dicht bij de evenaar ligt, heeft het een warm en zonnig klimaat. De zon is hier veel sterker dan in Nederland, dus het is belangrijk om je goed te beschermen. Zorg daarom dat je in Egypte altijd water bij je hebt, en gebruik voldoende zonnebrand.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6