Afbeelding

Onbezorgd op vakantie

Met Univé gaat u onbezorgd op vakantie. We geven u praktische tips over uw favoriete vakantieland en u kunt altijd gratis bellen naar onze Vakantiehulp.

Onbezorgd op vakantie

Univé helpt u graag om onbezorgd op vakantie te gaan. Lees meer over de Vakantiehulp, check alle belangrijke informatie over uw vakantiebestemming of download de vakantiechecklist.

Vakantiehulp

De Vakantiehulp staat altijd voor u klaar. Niet alleen in noodgevallen, maar ook als u twijfelt over een bezoek aan de dokter, hulp nodig heeft bij het vinden van een goede arts of behoefte heeft aan een tolk tijdens een bezoek aan een arts.

Meer over de Vakantiehulp

Alles over uw favoriete vakantieland

Ga goed voorbereid op reis! Selecteer uw vakantiebestemming en check onze handige tips voor een zorgeloze vakantie.

 

Selecteer uw bestemming

Vakantiechecklist

Zeker weten dat u niets vergeet mee te nemen? Download onze handige checklist om met een gerust hart op reis te gaan.

 

Ga naar de checklist

Welke zorgkosten in het buitenland worden vergoed?

Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn voor zorgkosten in het buitenland. In veel vakantielanden is zorg namelijk duurder dan in Nederland. Zo kunnen de kosten voor behandeling van een gebroken enkel in Spanje oplopen tot 2.500 euro, terwijl die in Nederland 500 euro zijn. Met de juiste zorgverzekering en/of reisverzekering, kunt u zorgeloos op vakantie.

Controleer wat u vergoed krijgt voor zorgkosten in het buitenland

 

De Vakantiehulp

+31 72 527 7252

Voor medische hulp in het buitenland
24/7 bereikbaar​​​​​​

Vind een Univé-winkel

Uw en onze gezondheid staat voorop. Maak daarom een telefonische afspraak met uw adviseur. We staan ook nu voor u klaar!