Ga naar inhoud

Wij heten u graag welkom bij Univé in Zuidwolde!

Maak een afspraak

Verzekeringsadviseurs van Univé Zuidwolde

De adviseurs van onze Univé winkel in Zuidwolde adviseren u graag over alle verzekeringen en diensten die Univé biedt. 

Uitgelichte verzekeringen bij Univé Zuidwolde

Van autoverzekering tot CV-onderhoud. Bij Univé Zuidwolde kunt u terecht voor alle verzekeringen en diensten van Univé. Ook voor hypotheekadvies op maat helpen adviseren wij u graag over de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

De verzekeringen en diensten van Univé Zuidwolde

Univé Zuidwolde heeft alle verzekeringen en diensten van Univé in huis. Ook kunt u bij ons meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een verzekeringspakket met aantrekkelijke pakketkorting.

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte