Ga naar inhoud

U bent van harte welkom bij Univé Uithuizen!

Maak een afspraak

De verzekeringsadviseurs van Univé Uithuizen

De adviseurs van Univé Uithuizen helpen u graag bij al uw verzekeringsvraagstukken. Ook voor hypotheekadvies en diensten kunt u bij ons terecht.

Uitgelichte producten en diensten van Univé Uithuizen

Bij Univé Uithuizen kunt u terecht voor alle verzekeringen en diensten van Univé. Naast autoverzekeringen en woonverzekeringen helpen wij u ook graag met hypotheekadvies op maat. Bekijk hieronder alle producten van Univé Uithuizen.

Verzekeringen en diensten Univé Uithuizen

Univé Uithuizen biedt alle verzekeringen en diensten van Univé aan. Ook kunt u bij ons meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte