Ga naar inhoud

Je bent van harte welkom bij Univé Uithuizen!

Maak een afspraak

De verzekeringsadviseurs van Univé Uithuizen

De adviseurs van Univé Uithuizen helpen jou graag bij al jouw verzekeringsvraagstukken. Ook voor hypotheekadvies en diensten kun je bij ons terecht.

Adres en contactgegevens

Blink 2
9981 AJ Uithuizen
  • 0595 43 28 25

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandagGesloten
dinsdag08:30 - 17:00
woensdag08:30 - 17:00
donderdagGesloten
vrijdag08:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Breng je binnenkort een bezoek aan onze Univé-winkel in Uithuizen? Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Parkeren kan om de hoek bij Parkeerplaats Noorderstraat en Parkeren Versterkingspunt. Ook zijn er meerdere bushaltes op loopafstand van onze winkel.

Plan route

Uitgelichte producten en diensten van Univé Uithuizen

Bij Univé Uithuizen kun je terecht voor alle verzekeringen en diensten van Univé. Naast auto- en woonverzekeringen helpen wij jou ook graag met hypotheekadvies op maat. Bekijk hieronder alle producten van Univé Uithuizen.

Verzekeringen en diensten Univé Uithuizen

Univé Uithuizen biedt alle verzekeringen en diensten van Univé aan. Ook kun je bij ons meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte