Ga naar inhoud

Samen in Weststellingwerf

Zekerheid mét oog voor elkaar.

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

14 mei 2023Met elkaar

Landgoed Ekenstein: herstellen van vergane glorie

Landgoed Ekenstein: ooit een publieke trekpleister van Appingedam, maar in de loop der jaren in verval geraakt. Hoe wordt Ekenstein in de toekomst een trekpleister van Noord-Groningen? Built Environment-student Justin Jager deed hier samen met zijn projectgroep onderzoek naar.

21 maart 2022Met elkaar

Zwerfafval de buurt uit!

Op zaterdag 19 maart 2022 deden ruim 30.000 mensen mee aan de Landelijke Opschoondag. Zij maakten zo’n 4500 gebieden zwerfafvalvrij. Want zwerfafval verdwijnt alleen wanneer iemand het opruimt.

23 december 2021Met elkaar

Kerstactie verblijdt 74 dak- en thuislozen met warme winterjas

In een prachtige Kever en als echte kerstmannen en -vrouwen trokken we op zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 door Drenthe en Groningen om mensen te verrassen met kerstpakketten.

18 oktober 2021Met elkaar

Verkeersveiligheid verbetert door Victor Veilig-pop

Medewerker Annette Holt las op 19 september 2021 op Facebook dat er in Ten Post aan de Oldenhuisstraat een Viktor Veilig-pop was gestolen.

20 april 2021Met elkaar

Run for Fun lopers brengen bevrijdingsvuur

Op zondag 18 april 2020 heeft een groep van veertien hardlopers in estafettevorm  via een uitgebreide route van maar liefst honderd kilometer, het bevrijdingsvuur in Groningen opgehaald en naar de Nicolaïkerk gebracht.

1 februari 2021Met elkaar

Hoe ziet deze prachtige winterdag er bij jou uit?

Wat een heerlijke zondag was het 31 januari 2021. Een frisse dag met een winters landschap en een heerlijk zonnetje.

26 januari 2021Met elkaar

Hoe vul je zelf koelvloeistof bij?

De ruitenvloeistof van je auto bijvullen, het is belangrijk om veilig te kunnen deelnemen aan het verkeer. Maar weet jij hoe dat moet?

Contact met Univé Wolvega

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak