Ga naar inhoud

Samen in Weststellingwerf

Zekerheid mét oog voor elkaar.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

26 mei 2023Met elkaar

“Vledder is een ontzettend actief dorp”

“In Vledder wonen heel veel actieve mensen. Echte werkbijen. Ze pakken alles op wat nodig is, terwijl het plezier ervanaf spat. Dan krijg je mensen mee.” Aan het woord is Loek Tuut (77), ook zo’n werkbij. Al vindt hij dat zelf wel meevallen. Het is de kracht van het dorp Vledder: mensen weten elkaar te vinden. En dat levert mooie initiatieven op.

10 november 2022Wonen

Japans vaasje met zilveren deksel op Taxatiedag

Leden konden 4 november 2022 hun bijzondere spullen op waarde laten schatten in de ruimte van de tentoonstelling Van Nozems tot Hipsters bij de Oudheidkamer in Wolvega. In deze leuke ambiance was het goed vertoeven en de middag werd goed bezocht. De leden brachten niet allemaal schatten van onschatbare waarde mee, maar er zaten heel bijzondere stukken tussen.

13 oktober 2022Wonen

Ledenoverleg inbraakpreventie: zet fietsen op slot en sluit schuurtjes af

Een veilig huis, dat was het centrale thema van onze ledenavond op 11 oktober 2022. Vele leden waren op onze uitnodiging afgekomen om het in een goed gevulde, huiselijke zaal met leden tussen de 20 en 90 jaar in het Van der Valk Hotel in Wolvega te hebben over hoe je een inbraak kunt voorkomen. En ook om te luisteren naar de verhalen en tips van onze spreker ex-inbreker Evert.

19 september 2022Wonen

Ledenavond Univé: Een veilig huis. Maar hoe?

Iedere dag worden tientallen Nederlanders het slachtoffer van een inbraak. Gelukkig kun je zelf veel doen om een inbraak te voorkomen. Tijdens de ledenavond op dinsdag 11 oktober 2022 in Wolvega praten we jou graag helemaal bij, deelt een ex-inbreker zijn ervaringen en geeft tips en neemt onze brandpreventieadviseur jou mee in de wereld van veilig stoken.