Ga naar inhoud

Samen in Weststellingwerf

Zekerheid mét oog voor elkaar.

5 mei 2023Supporter van sport

Supporter van Sport: sponsoraanvraag

Sport en bewegen; we vinden het ontzettend belangrijk. We zijn dan ook niet voor niets Supporter van Sport. Ieder jaar zijn we partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en initiatieven. Misschien binnenkort ook wel van jouw initiatief!

21 maart 2023Supporter van sport

Zwem jij straks probleemloos de Damster City Swim?

Wil jij beginnen met zwemmen en meedoen aan een recreatieve tocht of estafette in open water? Op zaterdag 17 juni 2023 staat de tweede editie van de Damster City Swim op het programma.

Ter voorbereiding organiseren we speciale zwemclinics waarin jij onder professionele begeleiding kunt toewerken naar deelname aan het zwemevenement.

20 maart 2023sport-en-spel

Enthousiasme na informatieavond Damster City Swim

Op 17 juni is het zover: de tweede editie van de Damster City Swim. Een recreatieve open waterzwemtocht door de wateren van de historische binnenstad van Appingedam. 

27 juni 2022Supporter van sport

Zwemmen door wateren van historisch Appingedam

18 juni 2022 was de allereerste editie van het zwemevenement de Damster City Swim in Appingedam. 180 deelnemers deden mee op deze zonnige zaterdag. De open water zwemtocht ging 2,8 kilometer door de stad.

1 november 2021

Lopers trotseren 4 zeemijlen in de Zeemijlenloop Delfzijl

Op 31 oktober liepen de individuele lopers en de lopers van de Brandsma de Jong bedrijvenloop de negende editie van de Zeemijlenloop.

2 juni 2020

Veilig en sportief trainen

Vanaf 11 mei 2020 mogen alle buitensport activiteiten weer opgestart worden. Verenigingen in de regio waren al bezig om scenario's op te stellen hoe ze dit in de 1,5 meter samenleving vorm kunnen geven. Om de vereniging te helpen bij het mogelijk maken van het sporten heeft Univé een toolkit ontwikkeld. 

Contact met Univé Wolvega

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak