Ga naar inhoud

Je bent van harte welkom in onze winkel in Roden!

Maak een afspraak

Adviseurs van Roden

De adviseurs van de Univé-winkel in Roden staan dagelijks voor jou klaar om jou te adviseren over alle verzekeringen en diensten van Univé.

Adres en contactgegevens

Heerestraat 82
9301 AH Roden
  • 050 501 81 53

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag10:00 - 17:00
dinsdag08:30 - 17:00
woensdag08:30 - 17:00
donderdag08:30 - 17:00
vrijdag08:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

De winkel in Roden is te vinden aan de Heerestraat. De winkel ligt midden in het centrum en is voor iedereen toegankelijk. De winkel is zowel lopend, per fiets, met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Parkeren kan voor en achter de winkel (Heerestraat of op de parkeerplaats van de Jumbo).

Plan route

Services in onze Univé-winkel in Roden

In onze Univé-winkel kun je terecht voor tal van verzekeringszaken en (hypotheek)advies.

Verzekeringen en diensten

Bij Univé Roden vind je alle verzekeringen en diensten van Univé. Verder kun je bij ons ook meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte