Ga naar inhoud

De koffie staat klaar bij onze Univé winkel in Haren!

Maak een afspraak

Verzekeringsadviseurs van Univé Haren

De adviseurs van Univé Haren staan elke dag voor u klaar met advies over de verzekeringen en diensten van Univé. We helpen u graag.

Than Nguyen

Verzekeringsadviseur

Sandra Wieringa

Verzekeringsadviseur

Ina Penninga

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Rijksstraatweg 142
9752 BM Haren

Openingstijden winkel

maandag10:00 - 17:00
dinsdagGesloten
woensdag08:30 - 17:00
donderdagGesloten
vrijdag08:30 - 14:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Onze moderne winkel in Haren is gevestigd aan de rijksstraatweg, aan de rand van het centrum. Univé Haren is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid vindt u op loopafstand bij de Rijksstraatweg Parking, en tegenover het pand bevindt zich een bushalte.

Plan route

Uitgelichte verzekeringen bij Univé Haren

Op zoek naar één of meerdere verzekeringen? In onze Univé winkel in Haren adviseren wij u graag en bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden. Bekijk hieronder de producten van Univé.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Verzekeringen en diensten Univé Haren

Univé Haren biedt alle verzekeringen en diensten van Univé aan. Ook kunt u bij ons meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting. 

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte