Ga naar inhoud

Energie van de boer

Groene stroom opgewekt door de boer. Voor een scherpe prijs bij jou in huis. Bovendien draag je direct bij aan de verduurzaming van de leefomgeving.

Bekijk nu je voordeel

Of sluit direct af

Energie van de boer

Groene stroom opgewekt door de boer. Voor een scherpe prijs bij jou in huis. Bovendien draag je direct bij aan de verduurzaming van de leefomgeving.

Bekijk nu je voordeel

Of sluit direct af

Kies het energiecontract dat het beste bij je past

Energie van de boer biedt jou duurzame stroom en aardgas met Natuur voor Morgen. De CO2-uitstoot van dit gas wordt gecompenseerd door natuurprojecten die onder meer zorgen voor een reductie of opslag van CO2 en verbeteringen in biodiversiteit.

Je kunt kiezen uit diverse contracten die je afsluit bij energieleverancier Greenchoice:

Waarom Energie van de boer?

Energie van de boer is écht energie van de boer. Hoe dit werkt? Wij vervangen asbestdaken van onze agrarische klanten door nieuwe daken met zonnepanelen. Hiermee wekken ‘onze’ boeren zonnestroom op. En die groene stroom kun jij afnemen.

Overstappen naar Energie van de boer gaat heel eenvoudig. Je sluit je contract af bij energieleverancier Greenchoice en zij regelen verder alles. Dus wil jij groene stroom uit de regio en een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de leefomgeving? Stap dan over op Energie van de boer.

Ga voor groene stroom van de boer

Energie van de boer in 30 seconden

Onze partner: Greenchoice

Voor Energie van de boer krijg je een energiecontract bij Greenchoice, een zeer klantvriendelijke energieleverancier uit Nederland waar wij mee samenwerken.

Greenchoice levert zonnestroom van agrarische Univé-leden, aangevuld met andere Nederlandse zonnestroom. Bovendien kun je ook bosgecompenseerd gas afnemen bij Greenchoice. Zo weet je zeker dat je het hele jaar door beschikt over groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Een deel van de energieprijs die je betaalt investeren we in het verwijderen van asbestdaken en het aanleggen van nieuwe zonnedaken bij agrariërs in de regio. Zo draag je samen met Univé en Greenchoice bij aan de verduurzaming van de leefomgeving.

greenchoice logo

Vragen over Energie van de boer?

Neem contact op met een energieadviseur van Univé.

Daarom gebruiken al 1400 klanten Energie van de boer

Waar leveren onze boeren al duurzame stroom?

Onze boeren maken Nederland samen met jou steeds een stukje duurzamer. Op het kaartje zie je of Energie van de boer al bij jou in de buurt zit en waar binnenkort nog meer Univé-agrariërs zonnestroom opwekken.

Ontdek de voordelen van Energie van de boer

Of je nou klant bent bij Univé of (nog) niet, je krijgt extra voordeel als je een energiecontract afsluit bij onze partner Greenchoice. Ook als je een combinatie wilt van groene stroom en aardgas met Natuur voor Morgen.

Veelgestelde vragen

Overstappen? Zo geregeld!

In slechts een paar stappen naar Energie van de boer.

Maak kennis met onze boeren

Wil jij als zakelijke klant ook meedoen?

Wil jij ook zonnestroom opwekken voor Energie van de boer? Meld je dan aan voor Duurzame Zekerheid; het project waarmee we werken aan een asbestvrij Nederland. 

Meer over Duurzame Zekerheid

Wil jij ook bijdragen aan een duurzamer Nederland?

Doe dan mee met Energie van de boer en ontvang zonnestroom van de boer uit de regio.

Sluit je energiecontract nu af

Of bekijk je voordeel