Ga naar inhoud

Energie van de boer: duurzaam, eerlijk en uit de regio

Exclusief voor Univé-klanten: een energiecontract voor een of twee jaar vast met een speciaal ledentarief. Doe je mee?

Ja, ik ben klant en wil zonnestroom!

Energie voor een scherpe prijs

Energie van de boer biedt jou duurzame stroom voor scherpe tarieven. Onze prijzen liggen onder het prijsplafond. Kies voor Zonnestroom via Univé 1 jaar vast, met een heel jaar een vaste, lage prijs. Zo kom je fijn de volgende winter door. Of kies voor Zonnestroom via Univé 2 jaar vast: voor twee zorgeloze energiejaren.

Exclusief voor klanten van Univé

Energie van de boer is een exclusief aanbod voor klanten van Univé. Heb je een of meerdere verzekeringen bij Univé? Dan ben je klant en kun je meedoen aan Energie van de boer!

Bekijk alle verzekeringen

Energie van de boer in 30 seconden

Waarom Energie van de boer?

Energie van de boer is écht energie van de boer. Hoe dit werkt? Wij vervangen asbestdaken van onze agrarische klanten door nieuwe daken met zonnepanelen. Hiermee wekken ‘onze’ boeren zonnestroom op. En die groene stroom kun jij als klant van Univé afnemen! 

Wij werken hiervoor samen met Greenchoice, een duurzame en klantvriendelijke energieleverancier uit Nederland. Zo weet je zeker dat je het hele jaar door beschikt over zonnestroom én bosgecompenseerd gas. Voor een scherpe prijs. En omdat wij een deel van de opbrengst investeren in nog meer zonnedaken, help je als klant ook nog zelf mee aan het verduurzamen van de regio.

Overstappen naar Energie van de boer gaat heel eenvoudig. Je sluit je contract af bij Greenchoice en zij regelen verder alles. Doe je ook mee met Energie van de boer? 

Ja, ik ben klant en doe mee!

Maak kennis met onze boeren

Wil jij als zakelijke klant ook meedoen?

Wil jij ook zonnestroom opwekken voor Energie van de boer? Meld je dan aan voor Duurzame Zekerheid; het project waarmee we werken aan een asbestvrij Nederland. 

Meer over Duurzame Zekerheid

Hoe Energie van de boer helpt

Onze partner: Greenchoice

Je krijgt een energiecontract bij Greenchoice, een zeer klantvriendelijke en duurzame energiemaatschappij uit Nederland. Samen bieden wij Energie van de boer: zonnestroom van agrarische Univé-klanten, aangevuld met andere Nederlandse zonnestroom. Voor een scherpe prijs en exclusief voor klanten van Univé.  

Een deel van de opbrengst gaat naar nieuwe zonnedaken bij jou in de buurt. Zo draag je samen met Univé en Greenchoice bij aan de verduurzaming van de regio. Helemaal in de filosofie van Univé: er zijn voor elkaar en elkaar helpen. 

Ik kies ook voor Energie van de boer!

Overstappen? Zo geregeld!

In slechts een paar stappen naar Energie van de boer.

Veelgestelde vragen