Ga naar inhoud

Kennisloket Thuis in Blijvende Zorg

Wat als uzelf, uw partner, of een naaste waar u voor zorgt steeds meer zorg nodig heeft, misschien wel blijvend? Er zijn in Nederland veel regelingen die het u makkelijker kunnen maken, maar het kan soms lastig zijn die te begrijpen. Misschien ziet u soms ook door de bomen het bos niet meer en kunt u hulp gebruiken bij het regelen van zorg. Dan is het Kennisloket er voor u.

Onze adviseurs van het Kennisloket helpen u om te kijken welke mogelijkheden voor zorg er zijn en kunnen u ook helpen bijvoorbeeld als u vragen heeft over het invullen van bepaalde formulieren.

Voor wie is het Kennisloket?

Het Kennisloket is er voor iedereen die vragen heeft over langdurige zorg voor ouderen en op zoek is naar persoonlijk advies. Het Kennisloket is er voor iedereen, ook als u geen zorgverzekering heeft bij Univé. De hulp van het Kennisloket is gratis

Wat kan het Kennisloket voor u betekenen?

  • Samen bekijken welke zorg het beste past: thuis of in een zorginstelling
  • Informeren over de mogelijkheden van zorg binnen Wlz, de Zvw of de Wmo en de gevolgen daarvan
  • Helpen bij het kiezen van een zorgaanbieder
  • Adviseren bij de aanvraag van de zorg
  • Invulling geven aan blijvende, intensieve zorg
  • Eventueel ondersteunen bij het opstellen van het zorgplan

Bel het Kennisloket

Heeft u hulp nodig in de zoektocht naar passende zorg? De adviseurs van het Kennisloket helpen u graag van en zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. U kunt bellen naar 088 131 1657.