Ga naar inhoud

25 mei 2020

Jij, jouw bedrijf en wij: samen zijn wij Univé

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Zeker als je ondernemer bent, hoe groot of klein je bedrijf ook is. Onze adviseurs helpen je graag verder. Met adviezen over het voorkomen, beperken en verzekeren van bedrijfsrisico’s. Samen werken we aan jouw zaak. Met verzekeringen, maar met nog veel meer dan dat.

Voorkomen, beperken en verzekeren

Verzekeringsadviseur Frank Bil vertelt: ‘Als verzekeringsadviseur Bedrijven bij Univé Noord-Holland behartig ik de belangen van mijn klanten zo goed mogelijk. Ik zie het als mijn taak om vanuit de bedrijfsrisico’s te bekijken welke oplossingen daar het beste bij passen. Dat kan verzekeren zijn, maar dat hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn.’

‘Bewust zijn of worden van de bedrijfsrisico’s, zoals na een brand of bij arbeidsongeschiktheid, is het belangrijkste. En van daaruit kan ik ondernemers helpen om te bepalen welke risico’s je wilt voorkomen, beperken en verzekeren. Hierbij kijk ik naar hoe groot de kans is dat een risico zich gaat voordoen en hoe groot de impact is als dit risico zich voordoet. Dat bespreken we samen.’

Jouw bedrijf is uniek, dus ons advies ook

In welke branche dan ook, als ondernemer komt er veel op je af. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden en waarvan je op de hoogte moet blijven. Tijd om de verzekeringen weer eens door te nemen, is er dan ook vaak niet. Door onze ervaring in de ondernemerswereld helpen wij om mogelijke risico’s van je bedrijfsvoering inzichtelijk te maken. Met advies op maat voor jouw unieke situatie. Daar kun je op vertrouwen.

Direct actie ondernemen?

Maak een afspraak! Bij Univé is er altijd een adviseur die persoonlijk voor je klaarstaat met professioneel advies. Neem daarom gerust eens contact op voor een afspraak.

Deel dit bericht