Ga naar inhoud

9 november 2023Gezondheid

Zo haal je meer uit je zorgverzekering

Verzekeringen zijn er om onverwacht hoge kosten te voorkomen. En daarmee vermijd je financiële zorgen. Maar wist je dat je zorgverzekering veel meer te bieden heeft? Zo heeft Univé een flink aantal extra’s waar je als verzekerde (vaak gratis) van kunt profiteren!

Lang leve de veiligheid

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom helpen we je graag op het gebied van veiligheid. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker met kinderen. Dus check onze checklist waarmee je je huis nét iets veiliger kunt inrichten. En gaat het onverhoopt toch een keertje mis? Dan ben je goed voorbereid dankzij onze EHBO trainingsvideo’s.

Naarmate je ouder wordt, speelt veiligheid ook een steeds grotere rol. Zelfstandig blijven wonen doe je het liefst zo vertrouwd mogelijk. Via Univé kun je Hulp aan Huis of een Slim horloge regelen. Daarmee vraag je niet teveel van jezelf en is hulp altijd dichtbij.

Luisteren naar je lichaam

Het zijn niet alleen ongelukjes die impact kunnen hebben op je gezondheid. Soms geeft je lichaam signalen die je ongerust kunnen maken. Ook dan neem je het zekere voor het onzekere met de Zorghulp van Univé. Met Dokter bij de Hand helpen we je als je twijfelt of je naar de dokter moet. Zit je toevallig net even in het buitenland? Dan zijn we er voor je met de Vakantiehulp van wie je dan gelijk de adresgegevens van de dichtstbijzijnde arts krijgt!

Uiteindelijk wil je het liefst zo min mogelijk zorgen hebben over zorg. Een gezonde leefstijl helpt daarbij. Van gezond eten tot lekker bewegen. Maar vergeet ook niet dat je zorgverzekering een stoppen-met-rokenprogramma volledig vergoedt. Zo zijn er meer dan genoeg manieren om alles uit je zorgverzekering te halen!

Meer over de zorgverzekering van Univé

Deel dit bericht

 • 12 juli 2024Gezondheid

  Goede zonbescherming voor een gezonder leven

  Na het natte voorjaar is het een van de fijnste ervaringen: de warmte van de zon op je gezicht. Heerlijk op je slippers naar buiten, je laat je jas hangen en de zonnebril gaat op. En met een beetje geluk staat er een fris, verkoelend briesje dat zorgt voor die perfect aangename temperatuur. Maar heb je ook nagedacht over een goede bescherming van je huid?

 • 11 juli 2024Gezondheid

  Juist voor kinderen is smeren met zonnebrandcrème extra belangrijk

  Precies op tijd hangt de zonnebranddispenser op basisschool De Klipper in IJmuiden. Want, ondanks dat de zomervakantie is aangebroken, staat de Zomerschool op het punt te beginnen. “Kinderhuidjes zijn kwetsbaar. Daarom zijn wij extra blij met deze gift van Univé Noord-Holland.”

 • 4 juni 2024Ledenorganisatie

  Zwembad De Rijd blij met zonnebranddispenser

  Sinds vorig seizoen hangt er een Univé zonnebranddispenser bij Zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp, en dat is een groot succes. Vanaf het eerste moment wordt hij volop gebruikt en ook komend seizoen weer.