Ga naar inhoud

9 november 2023Gezondheid

Zo haal je meer uit je zorgverzekering

Verzekeringen zijn er om onverwacht hoge kosten te voorkomen. En daarmee vermijd je financiële zorgen. Maar wist je dat je zorgverzekering veel meer te bieden heeft? Zo heeft Univé een flink aantal extra’s waar je als verzekerde (vaak gratis) van kunt profiteren!

Lang leve de veiligheid

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom helpen we je graag op het gebied van veiligheid. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker met kinderen. Dus check onze checklist waarmee je je huis nét iets veiliger kunt inrichten. En gaat het onverhoopt toch een keertje mis? Dan ben je goed voorbereid dankzij onze EHBO trainingsvideo’s.

Naarmate je ouder wordt, speelt veiligheid ook een steeds grotere rol. Zelfstandig blijven wonen doe je het liefst zo vertrouwd mogelijk. Via Univé kun je Hulp aan Huis of een Slim horloge regelen. Daarmee vraag je niet teveel van jezelf en is hulp altijd dichtbij.

Luisteren naar je lichaam

Het zijn niet alleen ongelukjes die impact kunnen hebben op je gezondheid. Soms geeft je lichaam signalen die je ongerust kunnen maken. Ook dan neem je het zekere voor het onzekere met de Zorghulp van Univé. Met Dokter bij de Hand helpen we je als je twijfelt of je naar de dokter moet. Zit je toevallig net even in het buitenland? Dan zijn we er voor je met de Vakantiehulp van wie je dan gelijk de adresgegevens van de dichtstbijzijnde arts krijgt!

Uiteindelijk wil je het liefst zo min mogelijk zorgen hebben over zorg. Een gezonde leefstijl helpt daarbij. Van gezond eten tot lekker bewegen. Maar vergeet ook niet dat je zorgverzekering een stoppen-met-rokenprogramma volledig vergoedt. Zo zijn er meer dan genoeg manieren om alles uit je zorgverzekering te halen!

Meer over de zorgverzekering van Univé

Deel dit bericht