Ga naar inhoud

11 september 2020Sport

Univé is Supporter van Sport

Bewegen en sporten is belangrijk voor jong en oud, met of zonder beperking. Om gezond te blijven, je goed te voelen en om andere mensen te ontmoeten. Daarom is Univé, Supporter van Sport betrokken bij meer dan 200 lokale, regionale en landelijke sportevenementen. Van het NK Knikkeren tot de Amstel Gold Race. En zijn we trotse partner van Fonds Gehandicaptensport.

Van topsport tot breedtesport

Maar wat doet Supporter van Sport precies? Naast samenwerkingen met grote landelijke evenementen zoals de Amsterdam City Swim en Univé Maastrichts Mooiste. Zijn we ook partner van veel regionale en lokale sportevenementen of initiatieven.  

Sporten en bewegen in coronatijd

Helaas zijn dit jaar bijna alle sportevenementen afgelast. En waren de sportverenigingen en sportclubs tot juni gesloten. Om mensen toch in beweging te krijgen, bedacht Supporter van Sport de online thuisgym. Zo konden onze fans in de huiskamer een work-out volgen onder leiding van bekende sporters zoals Maria Verschoor en schaatsers Mark Tuitert en Michel Mulder. Daarnaast was Supporter van Sport partner van de Alternatieve Vierdaagse. Een initiatief waarbij de deelnemers zelf een route uitstippelden en vier dagen lang 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag liepen.

Veilig sporten met Supporter van Sport

Inmiddels mogen we, onder strenge voorwaarden,  weer naar de sportschool en de sportvereniging. Om het handhaven van de coronaregels voor de clubs gemakkelijker te maken, heeft Supporter van Sport speciale toolkits ontwikkeld. In deze kits zitten o.a. informatieborden, dranghekken, spandoeken, afzetlint en vloerstickers en infectiezuilen. Inmiddels maken al zo’n 200 sportverenigingen in heel Nederland gebruik van een toolkit. Zo kan iedereen veilig samen sporten.

Deel dit bericht