Ga naar inhoud

12 december 2019

De populairste blogs van 2019

Het jaar 2019 is weer bijna voorbij. Traditioneel is december de maand van de lijstjes. Daarom hebben we een top tien gemaakt van onze populairste blogs op unive.nl. Van tips om een steenmarter te verjagen tot routes van mooie winterwandelingen.

Appen en bellen op de fiets

Sinds 1 juli 2019 is appen en bellen op de fiets verboden. En dat is niet voor niets. De kans op een ongeluk in het verkeer neemt toe met 25% als er een smartphone in het spel is.

Tips om autoproblemen in de winter te voorkomen

Je kent het vast wel: autoproblemen in de winter. Gelukkig kun je daar iets aan doen! In ons blog geven we tips hoe je de meest voorkomende problemen kunt voorkomen.

Winterwandelingen in Nederland

In de winter kun je heerlijk wandelen. We hebben een paar mooie winterwandelingen door heel Nederland voor je op een rij gezet.

Laat inbrekers je vakantie niet verpesten

Hoe weet een inbreker dat je op vakantie bent? Lees er alles over in ons blog en leer kijken door de bril van een inbreker!

Steenmarters verjagen

Wil je een steenmarter verjagen, omdat dit beestje veel schade en overlast in je huis of auto veroorzaakt? In ons blog vertellen we hoe je dat op een diervriendelijke manier doet.

Hoe blus je een vlam in de pan?

Onze expert Hilde Slagers legt uit wat je wel en niet moet doen als je te maken krijgt met een vlam in de pan.

Doe een caravancheck

Wil je binnenkort met je caravan op vakantie? En heeft je caravan een lange tijd in de stalling gestaan? Doe dan voor vertrek een caravancheck.

Wijzigingen zorgverzekering 2020

Wat verandert er allemaal aan je basis zorgverzekering in 2020? We hebben de vijf belangrijkste wijzigingen van de basis zorgverzekering 2020 voor je op een rij gezet.

Voorkom een dip na de vakantie

Hoe houd je je vakantiegevoel zolang mogelijk vast? In onze blog vind je 5 tips om een dip na de vakantie te voorkomen.

Het gevaar van accubrand

Er ontstaan steeds vaker huisbranden door lithium-ionbatterijen, de accu’s die ook in smartphones en e-bikes worden gebruikt. In ons blog lees je tips om accubrand te voorkomen.

Deel dit bericht