Ga naar inhoud

Lang leve de lente

Welkom op Voordeel van Samen

Met Voordeel van Samen maken we mooie momenten en bijzonder voordeel mogelijk. Want met ruim 1,6 miljoen leden krijgen we namelijk meer voor elkaar. Dat is het voordeel van samen.

Met elkaar krijgen we meer voor elkaar

Hier vind je interessante voordeelacties, waar jij als lid van Univé je voordeel mee doet. Het aanbod wisselt regelmatig en bestaat uit acties rondom sport, gezelligheid, veiligheid en het beleven van mooie momenten samen.

Supporter van Sport

Elke dag bewegen is fijn en gezond, maar bovenal ontzettend leuk. Univé is supporter van sport. Van recreatief tot professioneel. Iedereen hoort erbij.

Veelgestelde vragen over Voordeel van Samen

Op www.unive.nl/mijnunive kiest u voor ‘Account aanmaken’. Vervolgens kunt u kiezen uit twee manieren om een Mijn Univé-account aan te maken. 

  1. Identificeren met iDIN
    U verifieert zich eenvoudig via uw eigen bank. Uw gegevens zijn hierdoor direct bij ons bekend en worden alvast voor u ingevuld. U hoeft alleen nog een wachtwoord aan te maken. Daarna heeft u direct toegang tot Mijn Univé. 
  2. Identificeren zonder iDIN
    Vul zelf uw persoonlijke gegevens in en maak een wachtwoord aan. U ontvangt hierna een bevestigingsmail met een activeringslink om uw account te activeren. Hierna heeft u direct toegang tot Mijn Univé. 

Voordeel van Samen is een loyaliteitsprogramma voor Univéleden. Het is een community voor iedereen waarvan u alle relevante en persoonlijke content tot uw beschikking heeft. Voordeel van Samen biedt u een persoonlijke beleving en beloning. Met Voordeel van Samen kunt u:   

  • Samen unieke momenten beleven en mogelijk maken. 
  • Profiteren van voordeel- en winacties en voorrang krijgen bij (sponsored) events. 
  • Profiteren van persoonlijke en relevante content. Univé is er wanneer u ons nodig heeft. 

Ja, iedereen met een Univé verzekering is Univé lid en kan door middel van een Mijn Univé-account actief deelnemen aan Voordeel van Samen.

Alle veelgestelde vragen over Voordeel van Samen