Ga naar inhoud

Univé Samen

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.

Over Univé Samen

Kent u ons van ‘Daar plukt ú de vruchten van’? Daar zijn wij blij om, want dit zegt veel over wie we zijn. Verzekeringen zijn voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Dat begrijpen wij bij Univé. Hoewel zekerheid niet valt te claimen, kunnen we er wel met elkaar aan werken. 

Ons gedreven team van adviseurs staat graag voor u klaar. Zij gaan met u in gesprek en brengen uw risico’s in kaart. Onze winkels vindt u in Dwingeloo, Ruinen, Beilen en Oosterwolde. Wilt u uw zaken online regelen? Dat kan via uw Mijn Univé Account of via de Univé App. Voorkomen, beperken, verzekeren en elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Samen sta je sterker.

Onze producten en verzekeringen

Bij Univé Samen kunt u terecht voor vele (zakelijke) verzekeringsproducten.

Winkels van Univé Samen

Heeft u een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een van onze Univé-adviseurs bij u in de buurt.

Maak een afspraak

Sponsoring

Bij Univé Samen geloven we in de kracht van samenwerking en solidariteit. Als coöperatie streven we ernaar om samen met onze leden lokale initiatieven te ondersteunen en hier een bijdrage aan te leveren. In lijn met deze visie erkennen we het belang van samenwerkingen en investeringen die bijdragen aan het welzijn van onze leden en niet leden. Het ontwikkelen van een doordacht sponsorbeleid is een essentieel onderdeel van onze inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en het versterken van de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn.

Meer informatie over sponsoringen van Univé Samen of een aanvraag indienen? Op deze pagina vindt u de informatie die u nodig heeft: Sponsoring | Univé Samen

Deukjesdag in Oosterwolde

Klankbordgroep Univé Samen

Univé is een coöperatieve vereniging. We zijn er voor onze leden, we delen risico's met elkaar en we helpen elkaar. Ook gaan we met elkaar in gesprek. Wij willen graag weten wat er speelt bij onze leden. Daarom gaan we een aantal keer per jaar in gesprek met de Klankbordgroep. Zij adviseren ons bestuur over onderwerpen die onze leden aangaan.

Meer informatie

Bezoekadres
Entingheweg 19
7991 CC, Dwingeloo

Postadres
Postbus 19
7990 AA, Dwingeloo

Statutaire naam
Onderlinge Verzekeringsmaatschappij Univé Samen U.A.

Handelsnaam
Onderlinge Verzekeringsmaatschappij Univé Samen U.A.

Overige gegevens
DNB/AFM vergunningnummer: 12000508
KVK-nummer: 04002373