Ga naar inhoud

Univé Dichtbij

Verzekeringen zijn voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Dat begrijpen wij bij Univé. Hoewel zekerheid niet valt te claimen, kunnen we er wel met elkaar aan werken. Dat doen we door in te zetten op het voorkomen van tegenspoed. Door de gevolgen te leren beperken en door voor u een verzekering op maat af te sluiten. Zo voorkomen of beperken we de risico’s die u loopt.

Over Univé Dichtbij

De geschiedenis van Univé Dichtbij begint met het ontstaan van diverse onderlinge brandwaarborgmaatschappijen in vier regio’s. De oudste voorloper van Univé Dichtbij is in 1815 opgericht, waarbij agrariërs zich verenigden om de brandrisico’s voor hun boerderijen te dragen. Twee eeuwen later is dát nog steeds de essentie van coöperatief verzekeren: het onderling delen van risico’s. Als zelfstandig brandverzekeraar biedt Univé Dichtbij u de mogelijkheid om de risico’s voor uw woning te delen met andere leden. Ook voor grip op andere onzekerheden kunt u bij ons terecht. Of u nu particulier bent of (agrarisch) ondernemer.

Persoonlijk en dichtbij

Met 25 winkels zijn we actief in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Friesland. Daarmee is Univé ook voor u letterlijk dichtbij. Onze medewerkers wonen in de regio waar zij werken. Dat betekent dat zij uw taal of dialect spreken en weten wat er speelt in uw omgeving.

Verzekeringen en diensten

Bij ons kunt u terecht voor allerlei verzekeringen

Winkels van Univé Dichtbij

Heeft u een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Univé Dichtbij-adviseurs bij u in de buurt.

Kom werken bij Univé Dichtbij!

Geïnteresseerd in een nieuwe baan? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Univé Dichtbij zoekt regelmatig nieuwe collega’s. Bij ons bent u verzekerd van een goed salaris, 13e maand, een goede studiekostenregeling en natuurlijk korting op onze verzekeringen en diensten. Niet voor niets zijn wij een Great Place to Work!

Benieuwd naar het mooie van Univé? Bekijk hier de openstaande vacatures.

Onze Univé-winkels zijn een Kentekenloket

Wist u dat de Univé-winkels van Dichtbij ook een kentekenloketzijn? U bent dus van harte welkom bij onze winkels om uw kenteken over te schrijven, een voertuig te schorsen of schorsing te beëindigen. Handig - alles onder één dak! 

Meer services in de winkel

Naast advies over uw verzekeringen, kunt u in één van onze winkels ook terecht voor advies over uw verzekeringspakketten. Daarnaast vertellen we u graag meer over onze handige diensten, zoals ons veilig-wonen pakket. Ook denken onze adviseurs graag met u mee wanneer u op zoek bent naar onafhankelijk hypotheekadvies. 

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

De ledenraad van Univé Dichtbij

De Ledenraad van Univé Dichtbij oefent namens de leden invloed uit op het beleid van de coöperatieve verzekeringsmaatschappij. Jaarlijks treft de Ledenraad onze Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen diverse keren.

Elke regio is met vijf leden vertegenwoordigd in de Ledenraad. Univé Dichtbij streeft naar een gevarieerde samenstelling, zodat de Ledenraad een goede afspiegeling is van het ledenbestand. Meer leest u in de profielschets van de Ledenraad.

Meer informatie over de ledenraad

Het regioteam van Univé Dichtbij

Het regioteam van Univé Dichtbij is de stem van onze leden, vertegenwoordigt hun belangen en draagt bij aan het verbeteren van de dienstverlening van Univé Dichtbij. Het regioteam vergadert driemaal per jaar.

Elke regio is met vijf tot tien leden vertegenwoordigd in het regioteam. Univé Dichtbij streeft naar een gevarieerde samenstelling en spreiding van leden, zodat het regioteam een goede afspiegeling is van het ledenbestand: jong en oud, met verschillende kennis, achtergronden en vaardigheden.

Meer informatie over het regioteam

Univé Dichtbij steunt lokale initiatieven

Zakelijke gegevens Univé Dichtbij

Univé Dichtbij Advies BV is een bemiddelaar en maakt onderdeel uit van de Coöperatie Univé Dichtbij U.A.

  Bezoekadres

  Abe Lenstra Boulevard 2
  8448 JB, Heerenveen

  Postadres
  Postbus 34
  8440 AA, Heerenveen

  Statutaire namen
  Coöperatie Univé Dichtbij U.A.
  Univé Dichtbij Brandverzekeraar N.V.
  Univé Dichtbij Advies B.V.
  Univé Dichtbij Hypotheekadvies B.V.

  Overige gegevens
  Telefoonnummer: 088-1815000
  K.v.K.-nummer Univé Dichtbij Coöperatie U.A.: 08000861

  K.v.K.-nummer Univé Dichtbij Brandverzekeraar N.V.: 32147607
  Relatienummer DNB: W1973

  K.v.K.-nummer Univé DIchtbij Advies B.V.: 32118689
  Vergunningnummer AFM: 12016469

  Informatieve documenten