Ga naar inhoud

Samen in Winsum

Zekerheid mét oog voor elkaar.

24 december 2020

Maak een verschil voor een kind in nood.

Helaas is de magische kersttijd met twinkelende lampjes, kerstballen, sneeuwpoppen, warmte en gezelligheid niet voor iedereen zo. Voor kinderen die opgroeien in armoede of in een oorlogsgebied zijn deze wintermaanden vaak bitterkoud, staat er geen maaltijd op tafel en sommigen zijn zelfs helemaal alleen.

8 december 2020

Winsum in kerstsfeer

Foto: Wendy, Gerhard, Marco en  Piet, medewerkers Univé, Henk de Vink, lid ondernemersvereniging

De Ondernemersvereniging Winsum stelt zich ten doel de belangen van de leden in de meest ruime zin te behartigen. Daarbij hoort het bevorderen van het ondernemersklimaat voor de plaats Winsum in gemeente Het Hogeland, het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de leden, maar voornamelijk de belangenbehartiging van de leden.

18 augustus 2020

Winsum is het aller mooiste dorp in Nederland!

‘Een prachtdorp’. Zo werd Winsum genoemd door de jury van de ANWB-verkiezing rond het Allermooiste dorp van Nederland. Maar dat wisten wij natuurlijk allang. Want in het mooie Groningse dorp ligt ook de oorsprong van Univé. 

16 januari 2020

Een varend monument

In het laatste weekend voor kerst werd in Groningen Stad de Winterwelvaart georganiseerd. Op het schip 'De Anda' presenteerden 'Lokaal Kilo's Schuiven' en 'Boeren op het Hogeland' het programma ''T Land in Zicht', een plek waar boeren en stadjers konden meeten en greeten.

9 juli 2019

Een weekend voor Jeugd, Boer, Burger en Buitenlui

Elke eerste maandag van de herfstvakantie is het weer zover... de Baistemaart in Winsum. Waar het ooit begon met alleen grootvee (de koeien, paarden ezels etc.) heeft in de loop der jaren ook kleinvee (kippen, vogels, konijnen etc.) podium gekregen op de Baistemaart.

26 maart 2019

Hapjes, muziek en samenzijn

Op woensdag 20 maart 2019 stond er voor de bewoners van zorgcentrum Winkheem uit Winsum een gezellige middag op het programma.

Contact met Univé Winsum

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak